مراسم عزاداری و قرائت زیارت عاشورا در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

همزمان با دهه اول محرم و با توسل بر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران ایشان، مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزاداری در نمازخانه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به مناسبت دهه اول محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)، ذاکرین اهل بیت (س) روضه و نوحه سرایی کردند.
در این مراسم که هر روز از ساعت 7 صبح در نمازخانه معاونت برگزار می شود، کربلایی محمد زبرجد و کربلایی محمود اشتیاقی به قرائت زیارت عاشورا، روضه خوانی، سینه زنی و مداحی پرداختند و کارکنان معاونت هر روز از این برنامه استقبال شایسته ای کردند.
توضیح اینکه، پس از مراسم کارکنان و مدیران میهمان سفره ابا عبدالله الحسین (ع) هستند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی