بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و کارشناس طرح ساماندهی و زیباسازی از محوطه کوی دختران

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای طرح ساماندهی و زیباسازی محوطه کوی دختران با کارشناسان طرح از این محوطه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، زهرا سادات میرموحد طراح و علی اکبر واحدی پیمانکار طرح با همراهی فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، دکتر احسان دبیری مدیر تربیت بدنی و مرتضی عبدالوند مدیر امور عمومی، سه شنبه 30 خرداد 1402 از ساعت 16 تا 18 از مجتمع کوی دختران دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
دکتر ابراهیمی ضمن بیان انتظاراتی که معاونت از اجرای این طرح دارد گفت: فضای کوی خانه دوم دانشجویان است و باید به گونه ای طراحی شود که از تمامی امکانات آن برای اوقات فراغت و استراحت دانشجویان استفاده شود و محیطی مفرح و با نشاط را به آنان هدیه داد.
در این دیدار موحد از طرح های پیشنهادی ساخت آمفی تئاتر در قسمت روبروی درب ورودی خوابگاه گلستان 2 رونمایی کرد و همچنین با توجه به المان های جدید، پیشنهاد ساخت سالن اجتماعات روباز را داد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی