برگزاری دومین اردوی تهران گردی دختران در دانشگاه علوم پزشکی تهران

با همکاری مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی و مدیریت امور دانشجویی، دومین اردوی تهرانگردی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران از طرح همیشه به گردش برگزار شد.

برگزاری دومین اردوی تهران گردی دختران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دومین اردوی تهرانگردی به مناسبت هفته خوابگاه ها، پنجشنبه و جمعه 4 و 5 خرداد ۱۴۰۲ به مقصد اردوگاه امام خمینی(ره) (اقامتگاه شهید سپهبد قاسم سلیمانی) برگزار شد.
این اردوی تفریحی، ویژه دانشجویان دختر و با امکانات تفریحی پینت بال و تیراندازی با تپانچه و ... در محیطی کاملا امن، با آرامش و نمای بسیار زیبایی در نظر گرفته شده بود.
از جمله نقاط قوت این اردو نشست صمیمی دانشجویان با دکتر ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی و همچنین مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی در محل نمازخانه اقامتگاه بود که درباره برگزاری بهتر اردوها، برنامه های فرهنگی، امورات دانشجویی از جمله مسائل تغذیه و حمل و نقل و ... بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه، با توجه به استقبال دانشجویان و همچنین در خواست همکاران، این مدیریت در نظر دارد اردوهای دیگری در آینده نزدیک برگزار کند.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی