لیست اخبار صفحه :43
تامز لرن: اولین کارگاه آموزشی گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین کارگاه آموزشی گامانایف برای اولین بار در کشور 21 و 22 تیر ماه 1403 با حضور اساتید به نام و با تجربه در مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد. در این ویدئو دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حسن علی ندائی استاد گروه رادیو انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر اجرایی برنامه، توضیحاتی در خصوص این کارگاه بیان می کنند.

دکتر قناعتی: استادان باید از فواید فعالیت های خود در عرصه بین الملل بهره مند شوند
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیئت رئیسه گفت: استادان باید از فواید فعالیت های خود در عرصه بین الملل بهره مند شوند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هیئت رئیسه، گفت: استادان باید از فواید فعالیت های خود در عرصه بین الملل بهره مند شوند.

دبیر کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی مشترک دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران انتخاب شد

با رای دبیران واحدهای شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تهران، علیرضا دهقانی احمدآبادی با اکثریت آرا برای یک سال به عنوان دبیر کمیته هماهنگی امور رفاهی و صنفی مشترک دانشجویی و دستیاران انتخاب شد.

برگزاری چهارمین جلسه کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارمین جلسه کارگروه استقرار و راهبری توسعه مراکز سراج با موضوع تشریح شیوه‌نامه اجرایی جدید مراکز سراج، ارائه گزارش راه اندازی و جذب نیروی انسانی و تجهیز مراکز جدید سراج و ارائه راهکارهای اجرای برنامه برگزار شد.