تامز Q&A: تغذیه در دیابت

دکتر لیلا آزادبخت، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه در دیابت، توضیحاتی ارائه داد. دکتر آزاد بخت گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می‌توانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده (مانند غلات سبوس‌دار)، فیبر، چربی‌های سالم (مانند روغن زیتون و روغن کانولا) و محدود کردن مصرف چربی‌های اشباع و ترانس، به کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

این تحقیقات در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.

 

مریم اذانی
تهیه کننده:

مریم اذانی