لیست اخبار صفحه :2486
تاکید دکتر قناعتی بر آینده نگری و استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها
جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت برگزار شد

تاکید دکتر قناعتی بر آینده نگری و استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه آموزشی «اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت» با تاکید بر آینده نگری گفت: هر چیزی که نشود آن را متر کرد، نمی توان به درستی مدیریت کرد.

جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت

جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت

جلسه آموزشی اعتباربخشی با محوریت رهبری و مدیریت و با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر جواد ملبوبی، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، روسا، مدیران و معاونان درمان بیمارستان ها و مدیران ارشد معاونت درمان، روز پنجشنبه، دوازدهم آبان 1401 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

هفدهمین جشنواره آموزشی  مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران

هفدهمین جشنواره آموزشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران

این مراسم با حضور رئیس، معاونان «درمان»، «آموزشی» و نیز «فرهنگی و دانشجویی» دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس دانشکده پزشکی، رئیس، معاونان و استادان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و جمعی از اعضای هیئت‌علمی و فراگیران این مرکز چهارشنبه 11 آبان 1401 در تالار مهدی کلینیک برگزار شد.

 دکتر قناعتی: در یک سال اخیر شاخص کارایی بیمارستان‌ها حدود 30 درصد افزایش یافته است
هفدهمین جشنواره آموزشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر قناعتی: در یک سال اخیر شاخص کارایی بیمارستان‌ها حدود 30 درصد افزایش یافته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفدهمین جشنواره آموزشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با بیان اینکه در یک سال اخیر شاخص کارایی بیمارستان‌ها حدود 30 درصد افزایش یافته است گفت: بیمارستان‌ها بسیار خوب و بی‌نظیر عمل کردند و جا دارد از تک‌تک استادان و روسای بیمارستان ها و بخش ها و مدیران گروه‌ها قدردانی کنم.