• تاریخ انتشار : 1399/05/11 - 17:57

اسامی قبول شدگان آزمون کتبی فلوشیپ سال ۹۹ اعلام شد

آغاز آزمون شفاهی از فردا 12 مرداد

اسامی نهایی پذیرفته شدگان آزمون کتبی فلوشیپ سال 99 پس از رسیدگی به اعتراضات داوطلبان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، آزمون فلوشیپ سال ۹۹ آزمون، با ثبت نام ۶۰۲ متقاضی و به خاطر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سه نوبت روز ۵شنبه ۹ مرداد در مرکز طبی کودکان برگزار شد و نتایج آزمون ساعت ۱۹ همان روز اعلام و تا روز جمعه ۱۰ مرداد اعترضات جمع آوری شد.
اسامی نهایی پذیرفته شدگان نهایی آزمون کتبی پس از رسیدگی به اعتراضات بعد ازظهر امروز اعلام شد و در سامانه آزمون دانشکده پزشکی قرار گرفت.
طبق برنامه ریزی قبلی آزمون شفاهی بر اساس زمانبندی مشخص شده توسط گروهها از فردا آغاز خواهد شد.
قابل توجه داوطلبان رشته فلوشیپ پیوند سلول‌های بنیادی گروه کودکان، آزمون شفاهی این رشته روز دوشنبه ۱۳مرداد ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن اسکیل لب مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود.
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
مینا  محمدی