برگزاری آئین گرامیداشت مقام استاد به همت دستیاران و دانشجویان گروه داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

با حضور اعضای هیئت‌علمی گروه داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) و چند تن از اعضای هیئت‌علمی بیمارستان امیراعلم و به همت دستیاران و دانشجویان گروه داخلی مراسم جشن روز استاد در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مراسم تجلیل از اساتید گروه داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به همت دستیاران و دانشجویان این گروه سه‌شنبه 11 اردیبهشت 97 در تالار امام مجتمع برگزار شد.
در این مراسم با حضور اعضای هیئت‌علمی گروه داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) و چند تن از اعضای هیئت‌علمی بیمارستان امیراعلم، با پخش کلیپ‌هایی از اساتید قدیم و معاصر مجتمع تجلیل به عمل آمد.
در ابتدای این گردهمایی با اجرای دکتر نظربیگی رزیدنت ارشد و به نمایندگی از دستیاران و دانشجویان ضمن قرائت اشعاری از زحمات اساتید قدردانی شد.
در ادامه دکتر شریفیان مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی بیاناتی ضمن تجلیل از مقام شهید مطهری و مقام معلم، خاطراتی از اساتید قدیم مجتمع را یادآوری کرد.
حضور اساتید داخلی از گروه‌های هماتولوژی، گوارش، ریه، جنرال، غدد، روماتولوژی، نفرولوژی و قلب چشمگیر و فراگیر بود.
در پایان نیز به‌رسم یادبود هدایایی از طرف دانشجویان به اساتید تقدیم شد.
پذیرایی و ثبت عکس دسته‌جمعی پایان‌بخش این مراسم خاطره ساز بود.