• تاریخ: 1405/01/23 - 07:00
  • بازدید : 73
  • زمان : 1 دقیقه

تولید ۱۵ قلم دارو در جنگ در داروخانه‌های تحت پوشش مجموعه ۱۳ آبان

رئیس داروخانه ۱۳ آبان دانشگاه علوم پزشکی تهران به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در دوران جنگ ۱۵ قلم دارو به وسیله داروخانه‌های تحت پوشش مجموعه ۱۳ آبان تولید شده است.

دکتر  محمود بیگلر، رئیس داروخانه ۱۳ آبان دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از آغاز جنگ تحمیلی مجموعه داروخانه ۱۳ آبان فعالیت خود را به صورت شبانه‌روزی و طبق روال عادی به بیماران ارائه داده است. در هفته اول جنگ میزان مراجعه کنندگان به این مجموعه دو برابر روزهای عادی گزارش شده است.

به گفته وی، برنامه ریزی برای ارائه خدمات در شرایط بحرانی از قبل انجام شده است تا ارائه خدمات به بیماران و چرخه درمان‌شان دچار اختلالی نشود.

دکتر بیگلر تاکید کرد: با هماهنگی سازمان غذا و دارو ذخایر استراتژیک دارو در انبارها به میزان کافی وجود دارد که در دوران جنگ تحمیلی هیچ کمبود دارویی گزارش نشده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌های تحت پوشش مجموعه ۱۳ آبان ۱۵ قلم داروی مورد نیاز بیماران را تولید کرده‌اند و‌ در اختیار بیماران قرار داده‌اند. اقلام دارویی و تجهیزات مورد نیاز کیف‌های امداد و نجات با همکاری گروه‌های جهادی تهیه شده و در اختیار این تیم‌ها قرار گرفته است.

دکتر بیگلر بیان کرد: همچنین اگر بیماران دچار مشکلات مالی هستند با مساعدت خیران دارو، به صورت رایگان تا سقف تعیین شده مورد پوشش قرار می‌گیرند.
خبرنگار: حمیدجنیدی‌مقدم 
این خبر در باشگاه خبرنگاران جوان با همکاری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران تهیه و منتشر شده است.

  • کد خبر : 318814
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی (سردبیر)
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی (سردبیر)

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر