• تاریخ انتشار : 1403/07/15 - 14:31

دومین بازدید رابطین سلامت از گلخانه ایرین شهرستان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه با همکاری اداره جهاد کشاورزی بازدید از گلخانه را با حضور رابطین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت بهرام آباد و قاسم آباد برگزار کرد.

دومین بازدید رابطین سلامت از گلخانه ایرین شهرستان اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این بازدید چهارشنبه 11 مهر 1403 با حضور زهرا امیری، کارشناس واحد آموزش و ارتقا سلامت شبکه و رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت بهرام آباد و قاسم آباد و پایگاه های تحت پوشش  در محل گلخانه منطقه ایرین شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

ضمن بازدید رابطین سلامت از گل های زینتی، منصوره رستمی، کارشناس گل و گیاه گلخانه آرتا؛ در مورد نحوه نگهداری انواع گل های زینتی مناسب برای آپارتمان، زمانهای مناسب آبدهی، استفاده از ویتامین ها و قارچ کش ها، قلمه زدن و تکثیر گیاهان زینتی توضیحاتی ارائه داد.

سپس به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
محسن عصمتی

محسن عصمتی

تصاویر