آغاز ثبت نام متقاضیان عضویت و داوری در کمیته فناوری مرکز پژوهش های علمی دانشجویی

علاقمندان به عضویت در کمیته فناوری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان و داوری طرح های ارسالی به این کمیته تا 11 اسفند ماه می بایست فرم ثبت نام را از طریق سامانه ثبت نام این مرکز تکمیل و ارسال کنند.

به گزارش از سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز پژوهش های علمی دانشجویان، متقاضیانی که تمایل به عضویت به عنوان عضو دانشجویی کمیته فناوری مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران  و یا  داور طرح های ارسال شده به این کمیته را دارند تا پایان روز جمعه، 11 اسفند ماه زمان خواهند داشت ثبت نام خود را  بر روی سامانه  انجام دهند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید شیوه نامه، فرم ارائه طرح فناورانه و فرآیند داوری و تصویب طرح های فناورانه که در زیر آمده است را مطالعه کنید.
داوری های انجام شده توسط داور و یا اعضا در این کمیته در جهت ارائه گرنت های فناورانه به پژوهشگران است؛ این گرنت فناورانه دانشجویی برای اولین بار در مرکز پژوهش های علمی دانشجویان با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه اعطا خواهد شد.
پس از ثبت نام، منتظر اعلام نتایج از سوی مرکز پژوهش های علمی دانشجویی باشید.

مریم حیدری

مریم حیدری