نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: هرکجا که افراد لایق و عادل در مسئولیت قرار بگیرند آن مجموعه رشد می‌کند

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از بررسی گزارش عملکرد سال ۱۴۰۱دانشگاه گفت: هرکجا که افراد لایق و عادل در مسئولیت قرار بگیرند آن مجموعه رشد می‌کند.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۱۶ مهر ۱۴۰۲، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با گزارش فعالیت‌های هفته اخیر دانشگاه گفت: تفاهم‌نامه‌ای با همراه اول امضا کردیم که انتظار داریم دستاوردهای خوبی ربه همراه داشته باشد و از همکارانی که زمینه این کار را فراهم کردند تشکر می‌کنم.
رئیس دانشگاه با اشاره به پیشرفت‌های همراه اول به عنوان نخستین اپراتور منطقه گفت: این سازمان به گسترش پلتفورم‌های اموزشی و توسعه زیر ساخت‌های IT  دانشگاه می‌تواند کمک کند. درحال حاضر تفاهم خوبی بین دو مجموعه ایجاد و  قرار شده  هر سه ماه یکبار جلسه‌ای را با مدیرعامل این سازمان داشته باشیم و برنامه‌ها را پیش ببریم.
دکتر قناعتی با تاکید به توسعه IT دانشگاه گفت: این امر یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه است و معتقدم هرچه در حوزه IT هزینه شود اثرات مثبت آن را در تحقق اهداف دانشگاه و گسترش عدالت و… خواهیم دید.
رئیس دانشگاه با تاکید بر تقویت بناهای دانشگاه گفت: در اعتبارات دانشگاه سالی ۳ میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شده که کافی نیست و بعضی ساختمان‌ها به جای تقویت بنا، نیاز به نوسازی دارند.
رئیس دانشگاه با اشاره به افتتاح بیمارستان حکیم از مسئولان پیشین دانشگاه قدردانی کرد و گفت: زمانی که پروژه را تحویل گرفتیم نیمی از کار باقی مانده بود که به همت دوستان به سرانجام رسید. دانشگاه از مشارکت خیرین استقبال می‌کند و درنظر داریم هیئت امنایی در بیمارستان حکیم تشکیل شود که فعالیت‌های امور خیرین را سازمان‌دهی کند.
دکتر قناعتی بااشاره به پیشرفت‌های واحدهای مختلف دانشگاه گفت: هرکجا که افراد لایق و عادل در مسئولیت قرار بگیرند آن مجموعه رشد می‌کند.
در ادامه نشست دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه و دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گزارش عملکرد سال 1401 دانشگاه را تشریح کردند.

سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی