هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فعالیت دبیرخانه هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در سالروز ولادت مبارک هشتمین اختر تابناک ولایت آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با ارائه طرح اولیه و پیشنهادی برگزاری هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در شورای مدیران معاونت در اردیبهشت سال جاری و پس از بررسی جدول زمانی پیشنهاد شده توسط کارشناس دوره های پیشین جشنواره، بررسی نتایج 7 دوره گذشته جشنواره و رونمایی از پوستر طراحی شده توسط واحد هنری در شورای مدیران مصوب شد فعالیت دبیرخانه هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در سالروز ولادت امام میهمان در دیارعاشقان ولایت ایران، سلطان علی ابن موسی الرضا (ع) آغاز شود.
توضیح اینکه با ابلاغ رسمی واگذاری مسئولیت برگزاری جشنواره و ابلاغ حکم دبیر جشنواره به دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به طور رسمی از طرف ریاست دانشگاه، فعالیت دبیرخانه جشنواره که در مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مستقر است آغاز شده است و بدیهی است اطلاع رسانی عمومی پیرامون تبلیغات فیزیکی، راه اندازی و آدرس سایت، مهلت ثبت رزومه های دانشجویی و ... بر اساس جدول مصوب در شورای مدیران معاونت طی ماه های آتی اعلام می شود.
پیش بینی شده است اختتامییه این جشنواره در آذر 1402 برگزار شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی