اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی با عنوان "روانپزشکی؛ آموزش، پژوهش و فراتر از آن" در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی

به گزارش روابط عمومی سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان روزبه، اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی با عنوان "روانپزشکی، آموزش، پژوهش و فراتر از آن ۱۲ مرداد با حضور اساتید و دستیاران گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت کنندگان جشنواره برگزار شد.
دکتر احمد جلیلی استاد پیشکسوت روانپزشکی، دکتر حجت شیخ مطهر واحدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی از میهمانان این برنامه بودند.
در این مراسم، برنامه های متنوعی توسط دستیاران اجرا شد و همچنین دکتر مهتاب معتمد دبیر علمی جشنواره، گزارشی از جشنواره ارائه دادند.
در انتها از کمیته اجرایی و سخنرانان برگزیده تقدیر به عمل آمد.

سمانه ثقفی

سمانه ثقفی

تصاویر

اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی اختتامیه اولین جشنواره دستیاری روانپزشکی