ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی

اطلاعیه شماره 9 ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

ستاد اربعین حسینی در اطلاعیه شماره 9 خود، زمان اعزام اولین گروه خادمان موکب های درمانی به کشور عراق را اعلام کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین، اطلاعیه شماره 9 این ستاد با موضوع زمان اعزام اولین گروه خادمان موکب های درمانی و درمانگاه راه شفا به کشور عراق، منتشر شد.

در متن این اطلاعیه آمده است:

بسمه تعالی

به اطلاع عموم خادمان محترم موکب درمانی راه شفا می‌رساند، زمان اعزام اولین گروه خادمان درمانگاه راه شفا، عصر روز جمعه ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ خواهد بود.

خادمان ثبت نام شده برای موکب درمانی کربلای معلی و دوره اول درمانگاه راه شفا شهر سامرا، روز جمعه عصر ، مورخ ۲۶ مرداد ۱۴۰۳، از مبدا ترمینال شماره ۱ فرودگاه مهرآباد به کشور عراق اعزام خواهند شد.
با توجه به متفاوت بودن زمان پرواز خادمان کربلای معلی و سامرا، اطلاعات بیشتر و زمان دقیق حضور عزیزان در فرودگاه از طریق گروه های اطلاع رسانی "خادمین کربلا درمانگاه راه شفا" و "خادمین سامرا اول درمانگاه راه شفا" که با همین عناوین در پیام رسان های بله و تلگرام ایجاده شده است، اعلام خواهد شد.

همچنین الزامی است از روز سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳، با همراه داشتن رسید ثبت نام خود، از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۶، جهت دریافت گذرنامه به محل ستاد اربعین مراجعه نمایند.

مجددا تاکید می‌شود، سایر اطلاعات مورد نیاز متعاقبا از طریق گروه های مخصوص هر دوره خادمین در پیام‌رسان های بله و تلگرام اعلام خواهد شد.
محمد معین افشاری

محمد معین افشاری