HIS قلب تپنده بیمارستان‌ها

تأکید دکتر رامین رحیم نیا بر اهمیت ویژه یکپارچگی سامانه HIS در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست بررسی مشکلات HIS بیمارستان‌ها به‌منظور «استانداردسازی و وحدت رویه در تمام بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران» برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، نشست بررسی مشکلات HIS بیمارستان‌ها که با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات، مدیران و مسئولان IT بیمارستان‌هایی سینا، یاس، شریعتی، مجتمع امام (ره) و رازی در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد.
دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران باتوجه‌به اهمیت ویژه و فوق‌العاده یکپارچگی سامانه HIS در بیمارستان‌های تابعه؛ گفت: تجربه بسیار موفق و خوبی را رقم زدیم، در این فرصت مغتنم از همه دوستانی که از طراحی، اجرا و عملیاتی‌شدن یکپارچگی سامانه HIS تلاش کردند، قدردانی می‌کنم.
در ادامه دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به ارائه گزارشی در خصوص چالش‌های موجود و رفع موانع آن پرداخت.
توضیح اینکه در نشست بررسی مشکلات HIS بیمارستان‌ها در خصوص موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر شد.
الهام علی

الهام علی