• تاریخ: 1398/11/25 - 09:24
  • بازدید : 1368
  • زمان : 1 دقیقه

در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد:

جشن خاطرات انقلابی

به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و فرارسیدن سی و نهمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی؛ جشن خاطرات انقلابی روز چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه برگزار شد.

گالری عکس 

در این مراسم که به همت معاونت دانشجویی، فرهنگی و دانشجویی دانشکده و با حضور اعضای هیات رییسه، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضای هیات عمی و آموزشی و کارکنان دانشکده برگزار شد؛ دکتر فاطمه نوغانی ضمن تبریک دهه فجر با ذکر روایات متعدد از اهمیت دین اسلام به ترویج عشق و محبت در بین انسان ها سخن گفت.

حجت الاسلام و المسلمین شیرعلی پور ضمن قدردانی از تلاش های دانشجویان برای احداث غرفه ویژه ایام دهه فجر در محوطه دانشکده، از همه حضار خواست تا از  آن دیدن کنند.

وی به نقل از حجت الاسلام و المسلمین قرائتی از تشبیه انقلاب اسلامی به اتوبوس سخن گفت: اگر اشخاصی در اتوبوس دچار اشکالاتی هستند، راهش پیاده شدن از اتوبوس نیست. باید اشکالات موجود برطرف شود.

دکتر دوستی، استاد بیولوژی دانشگاه نیز که مهمان این مراسم بود ضمن تبریک دهه فجر ابراز امیدواری کرد که مشکلات اقتصادی و فرهنگی با مناعت طبع و منش انسانی تلطیف شود.

وی گفت: نیاز امروز جامعه ما نخ تسبیح محبت است. می توانیم در جامعه محبت را که بزرگترین نعمت خداوندی است ایثار کنیم.

این استاد اخلاق خاطر نشان کرد: انسان هایی ماندگار می شوند که قلب ها را تسخیر کرده باشند.

در این مراسم دکتر نوغانی و عباس هوشمند بهابادی نیز خاطراتی از دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی را بازگو کردند.

در پایان از علی پروهان، دبیر شورای صنفی دانشکده و دانشگاه و محمد ایرانی، علی بهاری، سجاد رفیعی و مجتبی نورعلی ئی اعضای تیم اجرایی مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور معاون دانشجویی دانشگاه با اعطای هدایایی تقدیر شد.

خبرنگار: شیما سادات عطری 

عکس: حسین اکبریان 

  • کد خبر : 74444
کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری