دانشگاه علوم پزشکی تهران جنایت هولناک حمله رژیم صهیونیستی را به بیمارستان المعمدانی در غزه محکوم کرد

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمدانی در غزه را که منجر به شهادت و مجروح شدن صدها نفر از بیماران و مجروحان بی‌دفاع و بی‌پناه شد، به شدت محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهادت و مجروح شدن صدها نفر از بیماران و مجروحان بی‌دفاع و بی‌پناه مردم مظلوم غزه، دل های همه مسلمانان جهان به ویژه ایران اسلامی را به درد آورد.
این نسل کشی و جنایت جنگی ددمنشانه رژیم سفاک و نامشروع رژیم صهیونیستی و چشم بستن سازمان های بین المللی به ویژه سازمان ملل متحد و شورای امنیت به این حجم از جنایت و وقاحت در حق ملت فلسطین، باعث تاسف است.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران عمیق‌ترین مراتب همدردی را با ملت و مقاومت فلسطین به ویژه خانواده‌های شهدای این جنایت ابراز  می دارم.
 بی شک خون شهدای مظلوم این حادثه، عزم ملت مقاوم و مجاهد فلسطین را در ایستادگی برای آزادی جزم‌تر خواهد کرد.
توضیح اینکه  اشغالگران صهیونیست 25 مهر 1402 بیمارستان المعمدانی در غزه را بمباران کردند و در نتیجه این اقدام جنایتکارانه و بر اساس اعلام منابع خبر ۱۵۰۰ فلسطینی در این بیمارستان به شهادت رسیدند.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی