• تاریخ انتشار : 1403/06/26 - 08:15

نشست دکتر ترابی با راهبران وب سایت معاونت ها

دکتر ترابی: نفوذ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جهان با فعال سازی هویت مجازی اعضای هیئت علمی افزایش می یابد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با راهبران وب سایت معاونت ها گفت: نفوذ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جهان با فعال سازی هویت مجازی اعضای هیئت علمی افزایش می یابد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، در نشست تخصصی روز یکشنبه 25 شهریور 1403 با مدیران وب‌سایت مراکز تحقیقاتی دانشگاه، بر ضرورت ارتقای کیفیت تولید محتوا در بستر وب تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش محوری محتوا در ارتقای جایگاه علمی دانشگاه در عرصه بین‌المللی، بر اهمیت انتخاب دقیق کلیدواژه‌ها، تولید محتوای جذاب و کاربردی و الگوبرداری از بهترین وب‌سایت‌های علمی دنیا تاکید کرد.

دکتر ترابی با اشاره به تحولات شگرف در حوزه فناوری اطلاعات و نقش پررنگ هوش مصنوعی در تولید محتوا، بر لزوم بهره‌گیری از این فناوری برای تولید محتوای باکیفیت و به روز تاکید کرد. وی افزود: هوش مصنوعی می‌تواند به عنوان یک ابزار قدرتمند در تولید محتوا، ترجمه متون تخصصی و بهبود سئو وب‌سایت‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه همچنین بر اهمیت حضور فعال اعضای هیئت علمی در شبکه‌های اجتماعی، به ویژه توییتر (X)، تاکید کرد و گفت: "توییتر به عنوان یک پلتفرم پرطرفدار، فرصتی طلایی برای انتشار سریع و گسترده یافته‌های پژوهشی، برقراری ارتباط با جامعه علمی جهانی و افزایش ارجاعات به مقالات علمی است."

دکتر ترابی با بیان اینکه فعالیت در توییتر می‌تواند به بهبود شاخص‌های علم‌سنجی مانند آلتمتریکس و افزایش دیده شدن دانشگاه در سطح بین‌المللی کمک شایانی کند، از اعضای هیئت علمی خواست تا با ایجاد حساب‌های کاربری فعال در این شبکه اجتماعی و تولید محتوای جذاب و مرتبط با حوزه تخصصی خود، به ارتقای جایگاه علمی دانشگاه کمک کنند.

در پایان این نشست، دکتر ترابی بر ضرورت ارتقای فرهنگ دیجیتال در بین اعضای هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد با اجرای برنامه‌های آموزشی و حمایتی، شاهد افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی در تولید و انتشار محتوای علمی در بستر وب باشیم.

وی افزود: با ارتقای سطح کیفی تولید محتوا و حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی، می‌توانیم دانشگاه علوم پزشکی تهران را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در حوزه تولید علم و فناوری در سطح بین‌المللی معرفی کنیم.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
زهرا  حری