برگزاری نشست شورای مشورتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه

دکتر رامین رحیم نیا: در زمینه امور رفاهی کارکنان تلاش مضاعفی خواهیم داشت

نشست شورای مشورتی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه با محوریت «بررسی احداث خوابگاه متأهلین، پیگیری امور رفاهی کارکنان و مدیران توسعه» با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، جلسه کاری گزارش صبحگاهی (morning Report) چهارشنبه 24 آبان ۱۴۰۲ در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد.
دکتر رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه در زمینه امور رفاهی کارکنان تلاش مضاعفی خواهیم داشت؛ گفت: تمام هم‌وغم ما این است که بتوانیم خدماتی شایسته و مناسب در زمینه امور رفاهی درشان خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه دهیم؛ اعتقاد داریم در این راستا نباید از هیچ تلاش و کوششی دریغ کرد.
مهندس محمدکاظم امینی سرپرست دفتر املاک و مستغلات و دکتر مسعود رفعتی مدیر نظارت و توسعه امور عمومی گزارشی در زمینه احداث خوابگاه متأهلین و همچنین امور رفاهی کارکنان ارائه دادند.
سپس باتوجه‌به موارد مطرح شده مدیران ستادی معاونت توسعه نظرات خود را بیان کردند.
در خاتمه این نشست دکتر رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران حکم حسام قدیمی به سمت سرپرست مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی تهران را ابلاغ کرد، همچنین لوح قدردانی از خدمات ماندگار شاهین ساحلی مدیر پیشین امور حقوقی دانشگاه را تقدیم کرد.

الهام علی

الهام علی