نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: تولیدات روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران که بیانگر میزان پیشرفت دانشگاه است در اجلاس روسای دانشگاه ها مورد توجه قرار گرفت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هیئت رئیسه، گفت: تولیدات روابط عمومی دانشگاه که بیانگر میزان پیشرفت دانشگاه است در اجلاس اخیر روسای دانشگاه ها در مشهد مورد توجه وزیر بهداشت و شرکت کنندگان در اجلاس قرار گرفت.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مطالعه‌‌ای در زمینه پیشگیری از بیماری‌ها و تامین سلامت پایدار  و همچنین ادامه مفاد دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی دانشگاه در سال ۱۴۰۳ بررسی شد.
در این نشست دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با قدردانی از معاون بهداشت دانشگاه، در کسب رتبه نخست جوانی جمعیت و ارتقا شاخص‌های بهداشت در بین دانشگاه‌های بزرگ و رتبه دوم در سطح همه دانشگاه‌های کشور گفت: در اجلاس اخیر دانشگاه‌های علوم پزشکی، کلیپ دستاوردهای دانشگاه در حوزه‌های مختلف منتشر و کتاب روایت پیشرفت دانشگاه رونمایی شد؛ این تولیدات روابط عمومی که بیانگر میزان پیشرفت دانشگاه است مورد توجه حاضرین قرار گرفت.
دکتر قناعتی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی، دانشجویی و دارویی و درمانی دانشگاه را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بی‌نظیر دانست و افزود: این میزان پیشرفت حاصل تلاش همه معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه است.
رئیس دانشگاه با اشاره به جریان افتادن مکاتبه دانشگاه در  زمینه ماموریت محوری دانشگا ه های بزرگ افزود:  کارگروهی در این زمینه تشکیل شده که دانشگاه‌های بزرگ کشور همچون دانشگاه‌های پیشرفته جهان، مدیریت شوند و برای رشد و توسعه اختیارات بیشتری داشته باشند.
دکتر قناعتی، با اشاره به دستور جلسه در زمینه تامین سلامت پایدار گفت: براساس شواهد علمی، برنامه‌های سلامت جهانی نتوانسته سلامت پایدار را تامین کند و این مقوله تحت تاثیر منافع و القا  شرکت‌های بزرگ دارویی و تجهیزات پزشکی قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه، با تاکید بر عملیاتی سازی مباحث تامین سلامت پایدار افزود: این مطالعات برای ورود به عرصه عملی و تامین سلامت جامعه باید به هم‌اندیشی گذاشته شده و مباحث اجرایی آن به خوبی تبیین شود.
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود پس از شنیدن بخشی از مفاد دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی دانشگاه گفت: رویکردمان در برنامه‌ریزی باید مبسوط و پویا باشد و روابط تعاملی بین معاونت توسعه و دیگر واحدها حفظ شود.
دکتر قناعتی، بایادآوری اولویت‌های دانشگاه گفت: پرداخت بدهی بیمارستان‌ها باید در اولویت قرار گیرد. همچنین در حوزه فناوری اطلاعات نیز  سیاست دانشگاه در یکپارچه سازی تهیه نرم افزارها و پرهیز از موازی کاری است.
رئیس دانشگاه، حمایت از پزشکان عمومی حوزه بهداشت و اعضای هیئت علمی علوم پایه را از دیگر اولویت‌های دانشگاه برشمرد و گفت: سیاست کلان دانشگاه، تلاش برای ماندگاری پزشکان و نیروی انسانی در دانشگاه است.
دکتر قناعتی بااشاره به سرانه ورزشی کارکنان گفت: این سرانه باید به‌گونه‌ای توزیع شود که افراد را به ورزش علاقه مند کند.
رئیس دانشگاه، با تاکید بر حفظ کیفیت آموزش‌های ضمن خدمت گفت: از مدرسانی دعوت کنید که توانمندی لازم را داشته باشند و مهارت‌های لازم را آموزش دهند.

بررسی دستور جلسه
دکتر یعقوب امن زاده استاد پیشکسوت فارماکوگنوزی  ویژگی های ذاتی سلامت پایدار را تشریح  و بر  نقش گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی در ارتقا سطح سلامت و پیشگیری از بیماری ها تاکید کرد.
سپس دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، ادامه مفاد پیش نویس دستورالعمل اجرایی بودجه و انضباط مالی دانشگاه در سال 1403 را تشریح کرد و اعضای هیئت رئیسه نظرات خود را درخصوص موارد مطرح شده بیان کردند.

سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی