لیست اخبار صفحه :40
تامز لایف: در سوگ شهدای خدمت

خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران با شرکت در مراسم بزرگداشت و تشییع پیکر شهدای خدمت از زحمات و خدمات این بزرگواران قدردانی کردند. دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه ضمن تسلیت به ملت ایران گفت: در مدت ریاست جمهوری شهید آیت الله رئیسی حداقل 10 درصد به تخت های بیمارستان اضافه شد و دو هزار خانه بهداشت ساخته و راه اندازی شد.

تامز کاپ: برگزاری جشنواره رسانه نوجوانی سالم دانشگاه علوم پزشکی تهران  در هفته ملی جمعیت

تامز کاپ: برگزاری جشنواره رسانه نوجوانی سالم دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفته ملی جمعیت

به همت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و اداره آموزش و پرورش منطقه 17 تهران، جشنواره رسانه نوجوانی سالم در هفته ملی جمعیت اردیبهشت و خرداد 1403 برگزار شد.

تامز جی سی: معرفی خدمات تربیت شنوایی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر الهام توانای عضو هیئت علمی گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز جی سی (مراقبت سلامت) خدمات تربیت شنوایی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را توضیح می دهد.