لیست اخبار صفحه :400
برگزاری کارگاه اصول، مبانی، نکات عملی مرتبط با ارزیابی نقادانه: مطالعات کیفی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه اصول، مبانی، نکات عملی مرتبط با ارزیابی نقادانه: مطالعات کیفی، 17 مهر 1402 با هدف آشنایی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اهمیت و جایگاه ارزیابی نقادانه، نکات کلیدی تحقیقات کیفی و عوامل تاثیر گذار بر کیفیت این تحقیقات و همچنین چارچوب عملی ارزیابی نقادانه و ابزارهای تدوین شده در این خصوص، به صورت آنلاین در معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

گرامیداشت هفته جهانی استریل مرکزی CSSD در بیمارستان مرکز طبی کودکان

به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی استریل مرکزیCSSD ، مراسمی با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر عزیز رسولی مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان و جمعی از مسئولین، کارشناسان و همکاران فعال در واحد استریل مرکزی برگزار شد.

برگزاری اولین جلسه توجیهی تیم اجرایی دانشجویان آیین استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه علوم پزشکی تهران

در راستای آیین استقبال از دانشجویان نو ورود روزانه کنکور سراسری ورودی مهرماه، جلسه هم اندیشی با اعضای تیم اجرایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

تامز برند: راهنمای پوشش حرفه ای در دانشجویان و کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

این ویدیو راهنمای پوشش لباس در دانشجویان و کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران است و در این زمینه سه چیز باید مورد توجه قرار گیرد: دستورالعمل‌های سازمان، ترجیح شخصی شما و دیدگاه بیماران نسبت به پوشش شما. آیا لباس دانشجو و کادر درمان واقعاً اهمیت دارد، طبق مطالعات پاسخ این است؛ بله. چه بخواهیم چه نخواهیم، اولین برداشت مردم از شما از طریق پوششتان است.به تعبیری بر اساس پوششتان مردم بلافاصله قضاوت می کنند که چقدر قابل اعتماد هستید و یا چقدر شایستگی دارید، و یا چقدر باهوش هستید و حتی چقدر درآمد دارید. برای پزشکان و کادر درمان این تصور عمیق‌تر هم می‌شود، زیرا به دلیل این حرفه، افراد اعتماد بیشتری به شما دارند و انتظار حرفه‌ای بودن بیشتری نسبت به سایر افراد از شما وجود دارد. پوشش شما، به شما کمک می‌کند تا خود را متمایز از دیگران کنید، بنابراین وقتی وارد اتاق می‌شوید، واضح است که شما عضو کادر درمان به عنوان، پزشک، پرستار و بهیار هستید.

مجمع خیرین سلامت شهرستان ری برگزار شد
با حضور معاون مجمع خیرین سلامت کشور

مجمع خیرین سلامت شهرستان ری برگزار شد

با حضور اعضای هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان ری و معاون مجمع خیرین سلامت کشور، جلسه انتخابات هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان ری برگزار شد.