لیست اخبار صفحه :408
نشست «تبیین و فرهنگ‌سازی بهره‌وری در حوزه سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دومین نشست اعضای کارگروه بهره‌وری قطب 10 در راستای اجرای مصوبات نخستین جلسه کارگروه به‌منظور «تشریک‌مساعی و هم‌اندیشی در خصوص برنامه‌ریزی همایش بهره‌وری در سال 1402 قطب ده» تشکیل شد.

علی قانعی: حضور در المپیادهای علمی موجب شبکه سازی و فعالیت های بین رشته ای می شود
گفتگو با علی قانعی دارنده مدال نقره پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

علی قانعی دانشجوی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب مدال نقره در حیطه مدیریت نظام آموزش و سلامت در پانزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور شد.

دکتر قناعتی: هرکجا که افراد لایق و عادل در مسئولیت قرار بگیرند آن مجموعه رشد می‌کند
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از بررسی گزارش عملکرد سال ۱۴۰۱دانشگاه گفت: هرکجا که افراد لایق و عادل در مسئولیت قرار بگیرند آن مجموعه رشد می‌کند.

تامز لایف 27: جشن دانش‌آموختگی فارغ‌التحصیلان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

جشن دانش‌آموختگی جمعی از دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل و دکتر سید فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد. 74 فارغ‌التحصیل رشته‌های دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی)، MBBS و فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد MPH، بینایی‌سنجی و میکروب‌شناسی پزشکی از 12 ملیت در این مراسم حضور داشتند. در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی تهران با یک هزار و 355 دانشجوی بین‌الملل و فارغ‌التحصیلی 683 دانشجوی غیر ایرانی به عنوان بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین و باکیفیت‌ترین دانشگاه کشور و همچنین پرمخاطب‌ترین دانشگاه کشور به لحاظ پذیرش دانشجوست. در این برنامه تامز لایف دانشجویان غیر ایرانی از کیفیت عالی آموزش در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفتند.