پیام تبریک رئیس بیمارستان شریعتی به مناسبت روز استاد

دکتر احمدرضا جمشیدی در پیامی روز استاد را به استادان و اعضای هیئت علمی بیمارستان شریعتی تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس بیمارستان شریعتی به مناسبت روز استاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی به مناسبت فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامی داشت مقام معلم، در پیامی این روز را به‌تمامی استادان و اعضای هیئت علمی بیمارستان شریعتی تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

"ن والقلم و ما یسطرون"

تعلیم و تعلم شجره‌ی طیبه‌ای است که ذات اقدس الهی تنها بر کسانی بخشیده است که ایمان در اعماق قلب و جانشان ریشه دوانده و همواره مردم از برکت وجودشان بهره می‌برند. این مرکز آموزشی همگام با تحولات روزافزون نظام سلامت در زمره برترین مراکز ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی درمانی کشور به شایستگی جای دارد و افزون بر پرچم‌داری در پژوهش‌ها و تحقیقات بنیادین، همچون چراغی پرفروغ در آموزش دانش‌پژوهان و دانشجویان پزشکی کشور بی‌رقیب و پر درخشش می‌باشد.

شایسته می‌دانم در روز معلم برامیدها و عشق‌های شما استادان برجسته سر تکریم فرود آورم و از درگاه احدیت بخواهم در کسوت شریف تعلیم و آموزش سرافراز و پیروز

باشید.

دکتر احمدرضا جمشیدی