پیام دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز ملی فیزیوتراپی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی 2 مرداد، روز ملی فیزیوتراپی را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه متن پیام به شرح زیر است:
روز دوم مردادماه، در تقویم کشورمان به عنوان روز ملی فیزیوتراپی نامگذاری شده است. این روز فرصتی مغتنم برای قدردانی از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه فیزیوتراپیست‌های گرامی است که با دانش و تخصص خود، نقش مهمی در ارتقای سلامت و کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می‌کنند.
فیزیوتراپی به عنوان یکی از شاخه‌های مهم علوم پزشکی، در پیشگیری، درمان و توانبخشی بیماران مبتلا به اختلالات اسکلتی-عضلانی، عصبی و تنفسی نقشی حیاتی دارد. فیزیوتراپیست‌ها با استفاده از روش‌های مختلف درمانی، به بیماران کمک می‌کنند تا درد خود را کاهش داده، قدرت و تحرک خود را بازیافته و به زندگی عادی خود بازگردند.
فیزیوتراپیست‌ها فرشتگان نجات و امید بیماران هستند و با تلاش‌های شبانه‌روزی خود، به بیماران کمک می‌کنند تا طعم سلامتی و زندگی دوباره را بچشند.

امروزه فیزیوتراپی به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر در نظام سلامت مطرح است و باید برای توسعه و ارتقای این رشته در کشور تلاش کرد.
امیدوارم با همکاری مسئولان ذیربط، شاهد رفع این مشکلات و ارتقای جایگاه فیزیوتراپی در نظام سلامت کشور باشیم.
روز ملی فیزیوتراپی را به تمامی فیزیوتراپیست‌های گرامی تبریک و شادباش می‌گویم و از خداوند متعال برای این عزیزان، سلامتی، توفیق و سربلندی آرزومندم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران