لیست اخبار صفحه :15
برگزاری جلسه بررسی عملکرد سه‌ماهه برنامه‌های غربالگری نوزادان (هیپوتیروئید دوران نوزادی، فنیل کتونوری، فاویسم، متابولیک ارثی و شنوایی) و ژنتیک حوزه معاونت بهداشت

گروه مدیریت بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه بررسی عملکرد سه‌ماهه برنامه‌های غربالگری نوزادان (هیپوتیروئید دوران نوزادی، فنیل کتونوری، فاویسم، متابولیک ارثی و شنوایی) و ژنتیک را برگزار کرد.

برگزاری جلسه بازآموزی پزشکان با موضوع دیابت در معاونت بهداشت

به همت گروه مدیریت بیماری‌های غیرواگیر و مساعدت معاون بهداشت و مدیریت گسترش شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، سلسه کارگاه‌های دیابت ویژه پزشکان شاغل در مراکز تابعه در چهار جلسه طراحی، تدوین و اجرا شد.

برگزاری جلسه هماهنگی و تبادل نظر گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده با کارشناسان مسئول و کارشناسان شبکه‌های تحت پوشش و کارشناسان متناظر در معاونت بهداشت

دکتر توکلی کیا، سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت، در خصوص اهمیت ارائه مراقبت‌های با کیفیت و موثر در سلامت جمعیت تحت پوشش مطالبی را ارائه و بر بکارگیری خلاقیت و تلاش مستمر در همه سطوح تاکید کرد.

تامز لایف: مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط در دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور دکتر علیرضا صدرایی مدیر گروه بهداشت محیط و سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه و با شعار "ایجاد جوامع تاب‌آور از طریق کاهش خطر بلایا و تغییرات اقلیمی" 4 مهر 1403 در تالار داریوش برگزار شد. دکتر صدایی در این مراسم از تلاش‌های ارزنده کارشناسان بهداشت محیط در بیمارستان‌ها و سایر محیط‌های کاری قدردانی و بر اهمیت فعالیت‌های آن‌ها در ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه تأکید کرد. در این برنامه، از تامز لایف همچنین دکتر مصطفی امینی مدیر مرکز بهداشت و درمان شهرستان ری و کارشناسان بهداشت محیط به اهمیت برگزاری این رویداد در تقویت روحیه همبستگی میان اعضا، تنوع وظایف کارشناسان بهداشت محیط اشاره و تاکید کردند بهداشت محیط متعلق به مکان یا فعالیت خاص نیست و کارشناسان بهداشت محیط در بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها و در تعامل با سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف فعالیت دارند. همچنین برای موفقیت در این حوزه، بر تعامل مناسب با نهادهای محلی و شهرستانی تاکید شد.

تامز لرن: ششمین دوره مینیاتور تاک؛ عوارض بیخوابی روی بدن

این برنامه از تامز لرن به ششمین دوره مینیاتور تاک، با هدف افزایش مهارت فن بیان دانشجویان اختصاص دارد. در مینیاتورتاک دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارایه های کوتاه، مهارت های لازم سخن وری را تمرین می کنند. در این بخش، ابوالفضل دخت عبدل، دانشجوی پزشکی، درباره عوارض بیخوابی روی بدن توضیح می دهد