لیست اخبار صفحه :12
برگزاری پنجمین جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران در معاونت بهداشت

پنجمین جلسه شورای پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران با حضور نمایندگان ادارات و سازمان‌های استان تهران و در دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

برگزاری نشست کارشناسان ستادی سلامت میانسالان معاونت بهداشت و شبکه‌های بهداشت و درمان تحت پوشش

نشست کارشناسان سلامت میانسالان با موضوع فرآیندهای استاندارد خدمات ادغام یافته میانسالان، بررسی شاخص‌های عملکردی و میزان دستیابی به اهداف برنامه عملیاتی سال 1403، با حضور کارشناسان ستادی مسئول برنامه، در معاونت بهداشت برگزار شد.

تامز جی سی(مراقبت سلامت): افزایش امید به زندگی، نیازمند تقویت زیرساخت‌های سلامت سالمندان

با افزایش امید به زندگی، جمعیت سالمندان کشورمان هر روز بیشتر می‌شود.این گروه گرانبهای جامعه، بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه ویژه و مراقبت‌های خاص هستند. سلامت سالمندان تنها یک جنبه ندارد؛ جسم، روح، روان و اجتماع همه باید با هم در تعادل باشند.حفظ سلامت جسمی با تغذیه مناسب، فعالیت بدنی منظم، و پیشگیری از بیماری‌هایی همچون دیابت و فشار خون، کلید زندگی طولانی و سالم است.اما سلامت روان هم به همان اندازه مهم است؛ مدیریت استرس، تقویت روابط اجتماعی و دریافت مشاوره، در روزهایی که نیاز باشد، می‌تواند روزگار بهتری را رقم بزند. سالمندان ما با چالش‌هایی چون زمین خوردن، اختلالات حسی، مشکلات خواب و کاهش توانایی‌های روزمره دست و پنجه نرم می‌کنند.اما سالمندآزاری، یکی از مشکلات جدی است که جسم و روح این عزیزان را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

انتصاب دکتر سعید صادقیان به سمت رئیس پژوهشکده بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر سعید صادقیان را به سمت رئیس پژوهشکده بیماری های قلب و عروق منصوب و در نامه ای از دکتر فرزاد مسعود کبیر، رئیس پیشین این پژوهشکده قدردانی کرد.

تاکید بر ترغیب و تشویق دانشجویان برای شرکت در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار
دومین نشست مشاور ایثارگران رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسئولان دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده ها در سال 1403

تاکید بر ترغیب و تشویق دانشجویان برای شرکت در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار

دکتر احسان مقیمی، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، ضمن اشاره به افتخارآفرینی دانشجویان شاهد و ایثارگر در جشنواره جایزه ملی ایثار سال های گذشته گفت: با عنایت به دسترسی بهتر و آشنایی بیشتر با ظرفیت های دانشجویان، مسئولان شاهد و ایثارگر دانشکده ها، می توانند نقش بسزایی در زمینه ایجاد حداکثر مشارکت دانشجویان در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار و سایر فوق برنامه ها ایفا کنند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوی روشی نظام‌مند برای انتخاب روسای دانشکده‌ها حرکت می‌کند
آغاز فرآیند انتخاب روسای دانشکده ها از دانشکده دندانپزشکی

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، از آغاز فرآیند انتخاب روسای دانشکده ها از دانشکده دندانپزشکی خبر داد و با دعوت از اعضای هیئت علمی برای مشارکت در این فرآیند گفت: رویکرد جدید دانشگاه انتخاب روسای دانشکده‌ها به صورت نظام مند و مبتنی بر شایستگی است و بر اساس آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها، دانشکده‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری انجام خواهد شد.