لیست اخبار صفحه :16
معرفی  سه عضو هیئت علمی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع دانشمندان 2 درصد برتر جهان

معرفی سه عضو هیئت علمی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع دانشمندان 2 درصد برتر جهان

براساس اعلام دانشگاه استنفورد در جدیدترین رتبه‌بندی جهانی دانشمندان 2 درصد برتر، نام سه عضو هیئت علمی پرستاری دکتر ناهید دهقان نیری، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی و امیرحسین گودرزیان از دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنار 21 همتای ایرانی‌شان به چشم می‌خورد. این دستاورد بزرگ، افتخارآفرینی برای جامعه علمی و پژوهشی کشور، به‌ویژه حوزه پرستاری محسوب می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی تهران: گام بلند به سوی آینده‌ای روشن با سینارسانه
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه با ادمین وب سایت های مراکز تحقیقاتی

دانشگاه علوم پزشکی تهران: گام بلند به سوی آینده‌ای روشن با سینارسانه

در نشست اخیر سینا رسانه، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر اهمیت حضور فعال در عرصه رسانه‌ای، نوید آینده‌ای درخشان را برای دانشگاه داد.

تامز پلاس: بیمارستان رازی؛ پیشگام نوآوری در درمان بیماری‌های پوستی

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 1312 به عنوان اولین و قدیمی‌ترین مرکز تخصصی پوست در ایران و خاورمیانه درخشیده و همواره پیشگام در ارائه خدمات نوین پوستی بوده است. این بیمارستان با تکیه بر دانش روز و تجربه‌ پزشکان برجسته‌ی خود، به عنوان قطب تخصصی پوست کشور شناخته شده و سالانه پذیرای هزاران بیمار از سراسر ایران و جهان است.