لیست اخبار صفحه :21
تأثیر انکار ناپذیر مسائل روانشناختی در وضعیت آموزشی تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها
کارگاه آموزشی و نشست اساتید مشاور، مدیران و کارشناسان شاهد و ایثارگر کلان منطقه 10 آمایشی کشور

کارگاه دو روزه آموزشی و نشست اساتید مشاور، مدیران و کارشناسان شاهد و ایثارگر کلان منطقه 10 آمایشی کشور به میزبانی دانشگاه ایران در اول و دوم مهرماه 1403 برگزار شد.

برگزاری سومین جلسه آموزشی سبزی کاری برای رابطین سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه به با همکاری اداره جهاد کشاورزی شهرستان سومین جلسه آموزشی سبزی کاری را با حضور رابطین سلامت مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه و پایگاه های تحت پوشش برگزار کرد.

پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران درپی درگذشت مادر دکتر معصومه اخلاقی

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی درگذشت مادر دکتر معصومه اخلاقی دانشیار روماتولوژی و مادر همسر دکتر مجتبی فاضل دانشیار بیماری‌های کلیه (کودکان) را تسلیت گفت.

برگزاری جلسه بین بخشی در راستای هماهنگی فعالیت های مدارس و دانش آموزان با اداره آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و منطقه چهاردانگه

به همت واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت اسلامشهر جلسه بین بخشی در راستای هماهنگی فعالیت های مدارس و دانش آموزان با اداره آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر و منطقه چهاردانگه برگزار شد.

تامز جی سی (مراقبت سلامت): مرکز پیشگیری و سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ با کیفیت و تعرفه مناسب دندانپزشکی

مرکز پیشگیری و سلامت دهان و دندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه و دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه دانشگاه در کوچه بهنام واقع در خیابان قدس افتتاح شد. دکتر رئیس کرمی گفت: رضایتمندی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارایه خدمات بهتر به مردم و در نتیجه افزایش رضایتمندی مراجعه کنندگان تاثیر بسزایی دارد. دکتر رحیم نیا هم گفت: این مرکز در مساحت بالغ بر 560 متر در چهار طبقه با 13 یونیت شامل 1 یونیت معاینه و 12 یونیت فعال، خدمات با کیفیت را به همکاران و دانشجویان و خانواده های محترم آنان ارایه می دهد. برای گرفتن نوبت به نشانی nobat724.tums.ac.ir مراجعه کنید.