لیست اخبار صفحه :22
تامز لایف: نهمین جشن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران
قسمت اول

تامز لایف: نهمین جشن دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران

در مراسم باشکوه نهمین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و در فضایی آکنده از افتخار و امید، بیش از 600 دانش‌آموخته مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای عمومی و تخصصی با قرائت سوگندنامه، تعهد خود را به رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای اعلام کرده و گامی استوار در مسیر خدمت به بشریت برداشتند.

تامز لایف: سومین همایش پیاده‌روی جامعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با شعار دانشگاه سالم، جامعه سالم

سومین همایش پیاده‌روی با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران ساعت 7:30 دقیقه صبح از درب ستاد مرکزی آغاز شد و با انجام حرکات ورزشی و قرعه‌کشی در دانشکده پزشکی به پایان رسید. شعار این همایش دانشگاه سالم، جامعه سالم بود. مسئولان و شرکت کنندگان در این پیاده روی در حاشیه این برنامه ضمن استقبال از برگزاری چنین همایش هایی، اجرای مداوم این برنامه ها را در افزایش شور و نشاط در دانشگاه و ارتقای سلامت و روحیه کارکنان موثر دانستند.

تامز لایف: مدرسه تابستانه فرهنگی و هنری دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر افضل شمسی مدیر فرهنگی و اجتماعی برنامه های مدرسه فرهنگی و هنری فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را افزایش مهارت‌ها و توانمندی‌های فرزندان و برگزاری کلاس‌های متنوع در قالب "مدرسه تابستانه" دانست. وی افزود: کودکان با آموزش‌های متنوعی از جمله آموزش قرآن، سفال‌گری، دکوپاژ، نقاشی و ورزش آشنا شدند و علاوه بر آن، مهارت‌آموزی به عنوان یکی از محوری‌ترین بخش‌های این دوره، شامل آموزش مهارت‌هایی چون خاطره‌نویسی، داستان‌نویسی، تایپ ده‌انگشتی، تصویرگری، چاپ کتاب، مبانی اولیه موسیقی، سرود، کاردستی، کلاژ و مهارت‌های نرم‌افزاری مانند ورد و ... بود.

وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی
نشست مدیر روابط عمومی با راهبران وب سایت دانشکده ها

وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی

مدیر روابط دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با راهبران وب سایت دانشکده ها گفت: وب‌سایت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ ویترین جذاب دستاوردهای علمی و پژوهشی هستند.

برگزاری کارگاه دو روزه کشوری پیرامون محاسبه هزینه واحدهای ارائه دهنده خدمت نظام شبکه

کارگاه دو روزه کشوری پیرامون محاسبه هزینه واحدهای ارائه دهنده خدمت نظام شبکه، به همت گروه مدیریت شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت برگزار شد.

پیام معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی 04 - 1403

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی آغاز سال تحصیلی را به دانشجویان، استادان و کارکنان تبریک گفت و از خداوند متعال آرزوی سال تحصیلی توام با موفقیت و سربلندی برای یکایک دانشگاهیان خواستار شد.