مستند «افق سلامت در پساکرونا»
دکتر مجتبی سالاری فر: بیماران قلبی درصورت سهل انگاری با خطر بیشتری در مقایسه با بیماری کرونا مواجه هستند
مدیر گروه بیماریهای قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با مستندسازان افق سلامت در پساکرونا دانشگاه گفت: بیماریهای قلبی عروقی از شایعترین بیماریها است و بالاترین درصد مرگومیر را دارد. این گروه از بیماران باید با احتیاط بیشتری در مورد کرونا به بیمارستان مراجعه کنند ولی اگر با علائمی چون تنگی نفس، درد سینه و علائم جدید قلبی پیدا کردند باید حتماً به پزشک مراجعه کنند و این را بدانند که درصد خطر و مرگومیر از خطر کرونا بیشتر است. درصدد هستیم با همکاری شرکتی که سیستم HIS بیمارستان را پشتیبانی میکند سازوکاری فراهم کنیم تا ویزیت مجازی را راهاندازی کنیم و درصد بیشتری از بیماران از طریق فضای مجازی معاینه و تا حدی درمان شوند و نیاز داریم که زیرساخت این امر هرچه بیشتر فراهم شود.
«الگوی پیشنهادی مراقبت از بيماران کوويد 19 برای پزشکان عمومی»
دکتر حسین کاظمی زاده: به دلیل شباهت علایم آنفولانزا با کرونا تجویز کورتون نیاز به احتیاط زیادی دارد
فوقتخصص ریه بالغین مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در گفتوگو با مستندسازان «الگوی پیشنهادی مراقبت از بیماران کووید 19 برای پزشکان عمومی» (آذر ماه 1399) گفت: نکته مهم این است که بیمار را بعد از یک بار معاینه رها نکنیم. معاینات اولیه می تواند به صورت مجازی انجام شود تا مراجعه به حداقل برسد. در مورد مصرف کورتون به دلیل شباهت علائم آنفولانزا با کرونا تجویز کورتون نیاز به احتیاط زياد دارد. واقعیت این است اگر به ابتلا کرونا شک داشته باشیم آنتیبیوتیکها جایگاهی ندارند، مگر شک بالینی قوی به عفونت باکتریال وجود داشته باشد. بیماری کرونا بر روی سیستم های بدن از جمله مغز، حافظه و خلق و خو تاثیر میگذارد. بهتر است داروهای ضد ویروس در فاز اول بیماری و زمانی که بیمار بستری شده است تجویز شود.
«الگوی پیشنهادی مراقبت از بيماران کوويد 19 برای پزشکان عمومی»
دکتر محمدرضا صالحی: بالا بردن کیفیت کار پزشکان عمومی به ما کمک میکند تا در بیمارستانها با تعداد کمتری از بیماران روبرو شویم
متخصص بیماریهای عفونی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در گفتگو با مستندسازان الگوی پیشنهادی مراقبت از بیماران کووید 19 برای پزشکان عمومی (آذرماه 1399) گفت: همکاران پزشک عمومی که با حوزه دانشگاهی در ارتباط باشند و در وبینارها شرکت کنند تا بتوانند از دانش روز استفاده کنند. بالا بردن کیفیت کار پزشکان عمومی بهشدت به ما کمک میکند تا در بیمارستانها با تعداد کمتری از بیماران روبرو شویم. از نکات بسیار اساسی در مدیریت کووید بحث کاهش فعالیتهای فیزیکی و استراحت روزانه است. اگر فردی کمبود تغذیه نداشته باشد استفاده از مکملها و ویتامینها لازم نیست. بههیچعنوان روشهای سرولوژیک برای تشخیص کووید 19 توصیه نمیشود. تا به امروز از عفونتهای باکتریال در بیماران کووید بهطورجدی گزارش نشده است.
بازدید رئیس بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی از پروژه مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان و هیئت همراه چهارشنبه ۱۹ آذر 99 با همراهی دکتر خسرو صادق نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی و آزاده چتروز مدیر امور مالی دانشگاه از پروژه مهدی کلینیک دیدن کرد.
مستند «افق سلامت در پساکرونا»
دکتر محمدرضا زرکش: شیر مادر نقش بسیار مهمی در پیشگیری از ابتلا به ویروس ها در نوزادان دارد
در گفتوگو با مستندسازان افق سلامت در پساکرونا گفت: شیوع کرونا در کودکان کم است اما هیچ نوزادی در بیمارستان یاس به دلیل کرونا فوت نکرد و همه آنان درمان شدند. تاکید ما تغذیه با شیرمادر است؛ در مورد مادرانی که مبتلا به کووید 19 هستند سعی می کنیم با رعایت جوانب احتیاط و رعایت شیوه نامه، کودک از شیر مادر محروم نشود و از مزایای شیر مادر و ارتباط عاطفی برخوردار شود. باید چتر حمایتی روی نوزادان را گسترش دهیم یعنی با کوچکترین علامتی که والدین نوزاد دیدند باید حتماً به پزشک مراجعه کنند و نباید صبر کنند تا اتفاق دیگری بیفتد.
«الگوی پیشنهادی مراقبت از بيماران کوويد 19 برای پزشکان عمومی»
دکتر حسین خلیلی: مهمترین کاری که یک پزشک عمومی میتواند انجام دهد اقدامات حمایتی و درمانهای علامتی است
استاد و داروساز بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با مستندسازان «الگوی پیشنهادی مراقبت از بيماران کوويد 19 برای پزشکان عمومی» (آذرماه 1399) گفت: علم کووید؛ علمی جدید است که رویکرد ما را به درمان تغییر داده است. کووید بیماری ویروسی است و آنتیبیوتیکها روی بیماریهای ویروسی اثر ندارند. از طریق شناخت علائم و شکایتهای بیمار میتوان اقدامات مناسب حمایتی را انجام داد. روحیه دستهجمعی شاد، حفظ انگیزه و تغذیه صحیح کلید درمان همه بیماری ها ازجمله بيماری کوويد 19 است. شدت این بیماری در افراد مختلف متفاوت است. معضل دیگر مصرف بیرویه مکملها است. مبحث دارو درمانی نیاز بهمرور مجدد دارد باید بر روی رژیم پر پروتئین و استفاده از میوهها و سبزیها تمرکز کرد. از همکاران پزشک میخواهم بیماران را به سمت فرآوردههای دارویی ناشناخته سوق ندهند و از ترکیبات استاندارد استفاده کنند. هر عاملی که باعث تضعیف سیستم ایمنی بیمار شود به پیشرفت بیماری کمک میکند.
گفت وگو با مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره کسب رتبه برتر دانشگاه در رتبه بندی آموزشی راد
دانشگاه علوم پزشکی تهران، موفق به کسب رتبه نخست، در سومین مرحله رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد. دکتر حسین قنبری، مسئول دبیر خانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه دلایل این موفقیت را بیان کرد.
مراسم تشییع پیکر مرحوم دکتر سید حبیب اله دشتی عضو تیم پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سید حبیب الله دشتی پزشک عضو تیم پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل ابتلا به سرطان خون به دیار باقی شتافت. مراسم تشییع پیکر آن مرحوم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئولان و کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی روز شنبه 15 آذر 99 برگزار شد.
خوشامدگویی مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی به دانشجویان جدید دانشگاه
دکتر بیتا عظیمی مشاور مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان به نمایندگی از این مرکز، ورود دانشجویان جدید را به دانشگاه تبریک گفت و در ادامه به معرفی مرکز و خدمات آن پرداخت. وی همچنین، توضیحات مختصری درخصوص استرس و انواع آن، مدیریت هیجان های خوشایند و ناخوشایند و پدیده فضای مجازی، ارائه و تصریح کرد: مرکز مشاوره و راهنمایی در 3 حوزه پیشگیری از آسیب ها، درمان (روانپزشک، روانشناس، مشاور و مددکار) و بازتوانی پس از آسیب، به دانشجویان دانشگاه خدمات ارائه می کند.
در پانزدهمین جشنواره آموزشی و پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از دستیاران برگزیده، اعضای هیئتعلمی، اساتید ارتقایافته و بخشهای برتر تقدیر شد.
پانزدهمین جشنواره آموزشی و پژوهشی مجتمع با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر علی دهقان منشادی معاون درمان، محمود معصومی معاون پشتیبانی، دکتر مریم مهرپویا مدیر امور آموزش و دانشجویی مجتمع و تعدادی از اعضای هیئترئیسه مجتمع سهشنبه ۱۱ آذرماه ۹۹ در سالن شورای ریاست از طریق ویدیوکنفرانس (ارتباط مجازی) برگزار شد.