مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» بخش دوم
دکتر رضا شروین بدو: در بحث آموزش مجازی از اولین بیمارستانهای کودکان در جهان بودیم که گزارش صبحگاهی را به صورت مجازی برگزار کردیم
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دوم گفتوگو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی در آموزش و پژوهش دانشگاه گفت: باید همه جانبه نگاه کنیم و ببینیم رسالتهای ما در طب کودکان و این مرکز چیست؛ اینها را در کنار هم ببینیم تا در کنار هم رشد کنند. بنابراین آموزش، پژوهش،درمان و فناوری باید همگی در کنار یکدیگر باشند. پیشکسوتان ما در طب کودکان مانند رهبرانی هستند که ما باید از مدل زندگی و کارکرد و صرف انرژی ایشان استفاده کنیم. خود بچههای بیمار من فکر میکنم به نوعی رهبران ما هستند و بنده درس های خیلی بزرگی از بچه ها آموختم. این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان افزود: نسل جوان باید این فرصت را پیدا کند که خودش را نشان دهد و از توانایی اش بهره ببرد. روابط عمومی بازوی توانمندی است که به هر مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی کمک می کند تا به نحو احسن به وظایف خودش برسد.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»
دکتر رضا شروین بدو: با انجمنهای جهانی مغز و اعصاب و همچنین انجمن صرع آسیا و اقیانوسیه تبادلات علمی زیادی داریم
فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و رئیس مرکز طبی کودکان در بخش اول گفتوگو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی، پژوهش، فناوری و درمان در دانشگاه گفت: زمینه اولیه تخصصی کسانی که در رشته فوق تخصصی مغز و اعصاب کودکان وارد میشوند، رشته کودکان است اما ارتباط بسیار زیادی با رشته تخصصی مغز و اعصاب بزرگسالان دارد. ما در این رشته ارتباط بسیار زیاد و نزدیکی با گروه ژنتیک داریم و خیلی از مقالات مشترک ما با همکاری گروه ژنتیک تولید میشود. در بحث ارتباط بینرشتهای نیز با گروههای مختلفی ازجمله تغذیه، کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، توانبخشی، پرستاری اختصاصی مغز و اعصاب کودکان و غیره که بهصورت یک فرآیند تیمی برای پیشبرد اهداف آموزش و درمانی و پژوهشی همکاری تنگاتنگی داریم. انجمن صرع کودکان ایران با انجمن صرع جهانی کار میکند و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مشترکی دارد و همایشهای حضوری و مجازی برگزار میکند. همچنین با انجمن مغز و اعصاب آسیا -اقیانوسیه ارتباط علمی خیلی خوبی داریم و تبادلات علمی بسیاری انجام میدهیم. سازمانهای مردمنهاد زیادی هم در این زمینه کار میکنند و بهصورت اختصاصی فعالیت دارند.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه»
دکتر بابک نگاهداری: بحث زیست فناوری پزشکی جزو اولویتهای الف نقشه جامع علمی کشور است
مدیرگروه زیستفناوری پزشکی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در گفتوگو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بیوتکنولوژی پزشکی در حقیقت تکنولوژی استفاده از سازوکارها و فرایندهای زیستی در محیطهای زنده برای طراحیها و مهندسیهای جدید در حوزه زیستی است. محصولات و تولیدات بیوتکنولوژی جزو بورسهای اقتصادی بزرگ جهان محسوب میشوند. یکی از محصولاتی که ما در گروه بیوتکنولوژی پزشکی تولید کردهایم، بحث ویروس انکولیتیک (ONCOLYTIC) است که در درمان سرطانهای مختلف ازجمله سرطانهای روده و پوست و ... قابلاستفاده است. در حال حاضر شرایط بهگونهای است که آموزش مجازی یک الزام است و باید به سمت توسعه و بهینهسازی روشهای آموزشی برویم.
«وارث صبر زینب» به مناسبت روز پرستار در مرکز قلب تهران
به مناسبت هفته پرستار کلیپی ساخته شد تا گوشه ای از زحمات آن عزیزان به نمایش گذاشته شود.
مستند «افق سلامت در پساکرونا»
دکتر فرناز اعتصام: مسئله سالمندان فقط مسائل درمانی نیست؛ گاهی رفع احتیاجات روزمره آنها اهمیت پیدا می کند
مدیر گروه طب سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با مستندسازان افق سلامت در پساکرونا در دانشگاه گفت: در ابتدای شیوع کووید 19 گفته میشد سالمندان خطر ابتلای بیشتری در کرونا دارند که باعث ترس و اضطراب آنان و کم شدن مراجعه شان به بیمارستان و مشکلاتی برایشان شد. در خیلی از کشورها خدمات مراقبت در منزل را برای سالمندان تقویت کردند و حتی اجازه داده نمی شود که افراد وارد منزلشان شوند. انسانها در کل افراد تابآوری هستند و معمولا میتوانند خودشان را با شرایط وفق دهند.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش و فناوری دانشگاه»
دکتر امیرعلی حمیدیه: سرمایه انسانی، مهمترین مسئله در توسعه پژوهش و فناوری است
رئیس بخش پیوندهای بنیادی مرکز طبی کودکان، رئیس مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، سرپرست مرکز تحقیقات و بانک فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان امام خمینی (ره) و رئیس مرکز تحقیقات سلول درمانی کودکان در گفتوگو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سالهای سال است که دانشگاههای نسل سه و چهار شکل گرفته است. هدف دانشگاه نسل سه، فناوری و هدف دانشگاه نسل چهار، کارآفرینی است. وزارت بهداشت و دانشگاه و وزارت علوم باید خیرین را به سمت توسعه دانشگاه و فناوری و کارآفرینی، ترغیب کنند. ما در علوم سلولی خیلی موفق هستیم ولی برای اینکه این علم ترجمه شود باید دانشگاه فرودگاهی برای نشستن نخبهها داشته باشد. اولین بخش مستقل پیوند سلولهای بنیادی خونساز کودکان در سال 1386 در دانشگاه راهاندازی شد. در آینده کشورهایی موفق هستند که از فناوریهای همگرا بتوانند استفاده کنند.
نماهنگ روز پرستار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به مناسبت ولادت حضرت زینب (ص)
دفتر پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری روابط عمومی مجتمع به مناسبت ولادت حضرت زینب (ص) روز پرستار، نماهنگی را به صورت لب آهنگ تقدیم پرستاران این مجتمع کرد. در این ویدیو پرستاران این مجتمع آهنگ حجت اشرف زاده را همخوانی کردند.
مراسم گرامیداشت روز پرستار به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
همزمان با فرارسیدن فرخنده میلاد اسوه صبر و استقامت؛ حضرت زینب (س) مراسم گرامیداشت روز پرستار با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر علی دهقان منشادی معاون درمان، محمود معصومی معاون پشتیبانی، پرستو آریاملو مترون مجتمع، علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام و جمعی از مسئولان و پرستاران مجتمع یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹ در سالن شورای ریاست از طریق ویدیوکنفرانس (ارتباط مجازی) برگزار شد.
توافق نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برای حل مشکل همراهان بیمارو مراجعه کنندگان
در نشست امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران که روز یکشنبه 30 آذر 1399 در مهدی کلینیک برگزار شد، فقدان فضا برای توسعه بخش های پشتیبان، کمبود پارکینگ، نبود همراه سرای مناسب و کمبود خدمات عمومی، از جمله نیازهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برای توسعه فیزیکی متوازن و پاسخگویی به نیاز بیماران عنوان شد.
نماهنگ مدافعان سلامت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ولادت حضرت زینب (ص) روز پرستار
روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران نماهنگی را به رسم یادبود در روز پرستار تهیه و به کادر درمان این مجتمع اهدا کرد.