تامز بست 10: مدیریت دانش در دانشگاه علوم پزشکی تهران و اشتراک گذاری تجربه ها در حوزه نوبت دهی به بیمار
حضور بیمار در بیمارستان یک مسئله مهم است و با چالش های متفاوتی روبه رو می شود تاخیر در روند پذیرش بیمار، افزایش زمان انتظار و ... مواردی هستند که باید بیمارستان ها با ساده سازی فرایند حضور بیمار و دقت فراوان، روند حضور بیماران را به روش آنلاین یا حضوری کنترل کنند .این قسمت به تجارت بیمارستان ها در این حوزه اختصاص دادیم. مدیریت دانش در دانشگاه علوم پزشکی تهران و اشتراک گذاری تجربه ها تامزبست TUMS BEST با هدف معرفی تجارب موفق در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه نوبت دهی به بیمار منتشر می شود. در برنامه های پیشین مدیریت دانش، ثبت تجربه ها در حوزه رسیدگی به شکایات و آموزش به بیماران منتشر شده بود.
حضور دکتر حسین قناعتی در برنامه سرخرگ شبکه چهار سیما
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: هدف نظام سلامت طول عمر و زندگی باکیفیت است
دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه سرخرگ شبکه چهار سیما هدف نظام سلامت را طول عمر و زندگی باکیفیت دانست و گفت: وضعیت بخش درمان نظام سلامت کشور در مقایسه با جهان مطلوب است.
تامزلایف 21: معرفی امکانات مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد رامسر
در 5 کیلومتری شهر رامسر مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد. 10 سوئیت و 9 واحد آپارتمانی در این مرکز خدمات اقامتی را ارائه می دهند. در تامز لایف 21 ( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران) امکانات این مجموعه را به نمایش درآوردیم.
تامزبست 9: 200 جراحی موفق با پروتزهای جمجمه و فک و صورت تولیدی شرکت دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامزبست TUMS BEST با هدف معرفی تجارب موفق در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می شود. دانشگاه علوم پزشکی تهران با حمایت از شرکت های دانش بنیان زمینه رشد و توسعه محصولات فناورانه را فراهم می آورد. این برنامه به تجربه 200 جراحی موفق با پروتزهای جمجمه و فک و صورت تولید شده در شرکت دانش بنیان دانشگاه اختصاص دارد. دکتر سید روح الله قدسی رئیس هیئت مدیره شرکت داناول درباره ظرفیت این شرکت و ویژگی های پروتزهای تولید شده توضیح می دهد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA): تشخیص و درمان بیماری آپنه خواب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ام البنین پاک نژاد، فوق تخصص بیماری های ریه و مراقبت های ویژه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوازدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، در خصوص بیماری آپنه خواب توضیحاتی را ارائه داد و گفت: آپنه خواب یک وقفه تنفسی حین خواب است، آپنه خواب میتواند افراد در هر سنی از جمله نوزادان و کودکان را تحتتأثیر قرار دهد. آپنه خواب یک تهدیدکننده جدی برای زندگی بهحساب میآید و در بعضی از موارد نیازمند مداخلات سریع درمانی است. یکی از علتهای مهم تصادفات بیماری آپنه خواب است همچنین این اختلال می تواند در درازمدت عامل ایجاد کننده ی یک سری از بیماری ها به حساب آید. تشخیص این بیماری با پلی سومنوگرافی یا تست خواب است که بستگی به شدت این بیماری دارد و بر اساس تشخیص نوع آپنه بیماران تحت درمان قرار می گیرند.
تامزلایف 20: نواخته شدن زنگ نشاط و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران
به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان، در دانشگاه علوم پزشکی تهران، زنگ نشاط و سلامت نواخته شد. این برنامه از تامزلایف به همایش پیادوری اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد.
مجموعه سخنرانیهای پیام دارالفنون (تامز تاک) با موضوع جوانی جمعیت
پیام دارالفنون (TUMS TALKS) دانشگاه علوم پزشکی تهران: ناباروری، علل و درمان
دکتر اشرف آل یاسین، فلوشیپ ناباروری و استاد گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «ناباروری، علل و درمان»، با تأکید بر بارداری به هنگام در زوجین؛ انواع روشهای درمان ناباروری را تشریح کرد.
تامز بست 8: مدیریت دانش در دانشگاه علوم پزشکی تهران و اشتراک گذاری تجربه ها در حوزه رسیدگی به شکایات و پیگیری امور بیماران
شکایت نتیجه نارضایتی است و نارضایتی هیچ وقت به صفر نمی رسد. فرایند رسیدگی به شکایات باید با سهولت و بدون هزینه، قابل دسترسی برای تمامی شاکیان باشد بنابراین بیمارستان ها باید رویکرد مشتری مداری داشته باشند و تعهد خود را نسبت به رفع شکایات در عمل نشان دهند. با توجه به این مهم، تامزبست 8 را به تجربه های موفق و اقدامات بیمارستان ها در حوزه رسیدگی به شکایات و پیگیری امور بیماران اختصاص دادیم.
پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار
تامزرس 22: بررسی سه طرح تاثیرگذار در مرکز تحقیقات سلامت مادر، جنین و نوزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران
مرکز تحقیقات مادر، جنین و نوزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارزشیابی وزارت بهداشت و دانشگاه در سال گذشته توانست به واسطه سه طرح تحقیقاتی امتیاز طرح های فناورانه و اثرگذار را به عنوان اولین مرکز تحقیقات و اولین پژوهشکده کسب کند. در برنامه تامزرس 22 دکتر مامک شریعت، رئیس مرکز تحقیقات سلامت مادران، جنین و نوزاد سه طرح راه اندازی سیستم ثبت اطلاعات مادران و نوزادان، مستند سازی کووید و طرح ادغام و ارزشیابی خدمات پریناتال (مادران و نوزادان) را معرفی کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA): بیماری پروستات تشخیص، پیشگیری و درمان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد کاظم آقامیر، متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران در یازدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، درباره تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری پروستات توضیح داد و گفت: کسانی که در خانواده شان سابقه سرطان پروستات دارند، احتمال درگیری سرطان بیشتری دارند و باید از سن سی سالگی به صورت سالانه چکاپ شوند. وی با اشاره به اینکه پروستات نیز مانند سایر قسمت های بدن ممکن است دچار عوارض شود افزود: در سنین 20 تا 40 سال، ممکن است ملتهب شود که ناشی از سبک زندگی، مسائل جنسی و... است. در سنین بالاتر از 50 سال ممکن است پروستات بزرگ شود و مجاری ادرار را مسدود کند. تغییرات پروستات در سنین بالاتر به دو شکل خوشخیم و بدخیم است. همچنین پروستات درانواع مختلفی مانند عفونی، عصبی و... تقسیم می شود که قابل درمان است.