تامز تک 5: قدردانی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا
بانک توسعه کشورهای اسلامی در مراسمی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا تجلیل کرد. دانشگاه علوم پزشکی تهران با صادرات ربات جراحی از راه دور به اندونزی و نمایش تیزر آن در دیدار آیت الله رئیسی با همتای اندونزیایی وی، روابط علمی و پزشکی دو کشور را تحت تاثیر قرار داد، روابطی که در سفر اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران به جاکارتا پررنگ تر و عمیق تر نیز شد.
تامز پلاس 3: نخستین فراگیر فوقتخصصی بینالملل مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شد
دکتر معاذ الحداد، اولین فارغالتحصیل بینالملل فوقتخصصی نوزادان از پایان نامه خود دفاع کرد. این دانشجوی اهل یمن با حضور در استودیو شفا و در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تحصیل خود در این دانشگاه توضیح داد و گفت: سال 1383 به ایران آمدم و در زمینه علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع به تحصیل کردم. پزشکی عمومی را اینجا تمام کردم و بعد تخصص اطفال خواندم و مجدد به دانشگاه علوم پزشکی تهران آمدم و برای فوق تخصص از سال 1401 تا 1402 مشغول به تحصیل شدم. من خودم شخصاً دانشگاه علوم پزشکی تهران را انتخاب کردم زیرا از نظر علمی درجه خیلی بالایی دارد. برخوردهایی که من در دانشگاه علوم پزشکی دیدم چه با کارکنان چه با پزشکان و همکاران برخوردها عالی است.
تامز لرن 2 : پنجمین رویداد مینیاتور تاک (فن بیان) در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشگاه علوم پزشکی تهران پنجمین رویداد مینیاتور تاک را در بیمارستان مرکز طبی کودکان با هدف تقویت فن بیان و سخن وری دانشجویان برگزار کرد. در این رویداد دانشجوهای سراسر کشور پس از گذراندن 6 ماه دوره آموزشی سخنرانی های خود را در رشته های پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، پرستاری، علوم آزمایشگاهی را ارائه کردند. همچنین استادان داور و شرکت کنندگان با توجه به خلاقیت، فن بیان، ساختار ارائه، مدیریت صحنه و زمان به شرکت کنندگان امتیاز دادند.
فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش
تامز اج 2: معرفی گروه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در تولید مقالات Q1
عملکرد اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نقش تعیین کننده ای در رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی ها دارد. سرانه انتشارات به ازای هر عضو هیئت علمی یکی از بزرگترین فرصت ها در مسیر بهبود رتبه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی است. در برنامه تامز اج - فعالیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرزهای دانش - گروه های برتر در تولید مقالات Q1 را معرفی می کنیم. واحد رتبه بندی معاونت بین الملل در ماموریتی که برای ارتقای رتبه دانشگاه در نظام رتبه بندی های دانشگاهی در سطح بین الملل دارد، پرداختن به موضوع معرفی گروه های علمی برتر در تولید مقالات برتر را در دستور کار قرار داده است. روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت بین الملل در دومین برنامه، گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی را که در بازه زمانی 2017 تا 2021 به ازای هر عضو هیئت علمی سالانه بیشتر از 9 مقاله Q1 در اسکوپوس منتشر کرده، بررسی کردند.
تامز رس 27 دانشگاه علوم پزشکی تهران: اجرای برنامه سلامت روانی اجتماعی (سراج) و کاهش قابل توجه ارجاع بیماران به خدمات فوق تخصصی
این برنامه تامز رس tums Responsibility به معرفی برنامه سلامت روانی اجتماعی با عنوان «سراج» اختصاص دارد. برنامه سراج برای نخستین بار، در مرکز مهرگان تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران، در منطقه 17، تیرماه 1398 آغاز شد و اکنون به عنوان یکی از پیشگامان این عرصه، شناخته می شود. با اجرای این برنامه ارجاع بیماران به بیمارستان های روانپزشکی کاهش پیدا کرد به طوری که فقط یک درصد مراجعه کنندگان برای دریافت خدمات بستری و فوق تخصصی روانپزشکی ارجاع می شوند.
تامزرس 25 دانشگاه علوم پزشکی تهران: خدمترسانی به زوار اربعین در درمانگاه «راه شفا» در سامرا
همزمان با ایام اربعین حسینی و با تفاهمنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران و عتبه حرمین عسکریین، برای اولین بار درمانگاهی با عنوان «راه شفا» در سامرا راهاندازی شد و به ارائه خدمت به زائرین اربعین حسینی پرداخت. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون دانشجویی فرهنگی و رئیس ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: به همت کادر پزشکی درمانی داوطلب این دانشگاه علوم پزشکی تهران، تیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از ۷۰ تن از پزشکان متخصص، پرستاران، کادر درمان و تکنسینهای دارویی در درمانگاه راه شفای سامرا مستقر و مشغول ارائه خدمت داوطلبانه و رایگان به زوار اباعبدالله شدند. در روزهای برقراری این درمانگاه دکتر سید محمد حسینی، معاون رئیسجمهور و دکتر بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در این درمانگاه، ضمن بازدید از خدمات ارائهشده در این مرکز، از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تهران در احداث این درمانگاه ابراز خوشنودی و رضایت کردند.
تامز جی سی 7 (مراقبت سلامت): معرفی کلینیک های دندانپزشکی تجمیعی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر دو کلینیک دندان پزشکی تجمیعی در سطح شهرستان دارد. این دو کلینیک در مجموع دارای یازده یونیت دندانپزشکی، دکتر دندانپزشک و دستیار دندانپزشک که در دو شیفت فعالیت می کنند. خدماتی که در این کلینیک ها ارائه می شود شامل درمان ریشه، عصب کشی، ترمیم، کشیدن، پروتزهای متحرک و ثابت، روکش، جراحی دندان عقل و... با تعرفه دولتی است.
تامز نیوز: سرخط اخبار مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران 18 شهریور 1402
در تامز نیوز 18 شهریور 1402 سرخط اخبار مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران را در چند روز گذشته می بینید.
تامز جی سی 6 (مراقب سلامت): معرفی درمانگاه طب سالمندی بیمارستان ضیائیان دانشگاه علوم پزشکی تهران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رشته تخصصی طب سالمندی از سال 1392 برای اولین بار در کشور با هدف بهبود کیفیت زندگی سالمندان و افزایش سن امید به زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع به پذیرش دانشجو کرد. دکتر فاطمه سادات میرزاده رئیس درمانگاه طب سالمندی بیمارستان ضیائیان با اشاره به اینکه سالمندان را نباید به صورت تک بعدی ویزیت کرد گفت: بخش طب سالمندی بیمارستان ضیائیان در دو بخش سرپایی و بستری تشکیل شده است. بخش سرپایی قسمت های فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و ارزیابی حافظه تقسیم شده است. همچنین در بخش بستری با یازده تخت علت های گوناگون بیماری ها بررسی می شود. دکتر سیداحمدرضا خاتون آبادی، متخصص گفتاردرمانی بیمارستان ضیائیان گفت: یکی از رویکردهایی که در گفتاردرمانی مورد توجه قرار می گیرد رویکردهای اجتماعی است با هدف توانایی برقراری ارتباط با سایر افراد و ارتقای کیفیت زندگی سالمندان است.
تامزرس 24 دانشگاه علوم پزشکی تهران: همه انسان ها به طور ذاتی تمایل به کار نیک دارند و باید بسترهای کار خیر فراهم شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسن حمزه زاده خیر سلامت و مدیرعامل مجمع خیرین بیمارستان شریعتی با اشاره به نقش پررنگ خیرین در حوزه سلامت گفت: دولت ها به تنهایی قادر به تامین همه بخش های حوزه سلامت نیستند. در کشورهای دیگر نیز از توان خیرین و نیکوکاران، سازمان های مردم نهاد و شرکت های داوطلب در حوزه سلامت استفاده می کنند. به فراخور این کمک دولت ها نیز وظیفه تسهیل کار خیر برای خیرین را دارند.