معرفی پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار در دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز تک ۳ : افزایش کیفیت تصاویر و قابلیت آنالیز کمی در سیستم تصویربرداری پیشبالینی Xtrim PET
برنامه تامز تک (tums tech) بهمنظور دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه ساخت تکنولوژیهای پیشرفته تولید میشود. در این برنامه دکتر محمدرضا آی رئیس آزمایشگاه پیشبالینی دانشگاه درباره طراحی و پیادهسازی نرمافزار ارتقا تصاویر باکیفیت بالا و قابلیت آنالیز کمی در سیستم تصویربرداری پیشبالینی Xtrim PET توضیح داد. این دستگاه یکی از پیشرفتهترین دستگاههای تصویربرداری در پزشکی است و عملکرد ارگانهای بدن را به نمایش میگذارد.
جابه جایی مرزهای خدمت 9
دکتر مجتبی نیازی: تجهیزات بخش اورژانس کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با امکانات بسیار پیشرفته و مطابق استانداردهای روز است
دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه اندازی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) و ارایه بسیاری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته در این مرکز و دیگر مراکز خود، موفق به جابه جایی مرزهای خدمت شده است. در این برنامه دکتر مجتبی نیازی رئیس اداره اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با معرفی بخش اورژانس کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)، این بخش را بسیار پیشرفته و مطابق استانداردهای روز معرفی می کند.
تامز لایف 18: مراسم عزاداری و دسته عزای امام حسین (ع) در دانشگاه علوم پزشکی تهران
به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، روز سهشنبه 3 مرداد 1402، دسته عزای دانشگاه از معاونت غذا و دارو به سمت سازمان مرکزی حرکت کرده و مراسم عزاداری در نمازخانه سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور جمعی از عزاداران حسینی برگزار شد.
تامز رس 17: دکتر محمدرضا زرکش: دانشگاه علوم پزشکی تهران در بهترین وضعیت در ارائه خدمات در بخش های نوزادان و مراقبت های ویژه نوزادان قرار دارد
دکتر محمدرضا زرکش فوق تخصص نوزادان، دانش یار دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا گزارشی از شاخص های سلامت نوزادان بر اساس داده های سال 1400 و 1401در بخش های نوزادان و بخش مراقبت های ویژه نوزادان ارائه کرد و گفت: مرگ و میر نوزادان در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران رو به کاهش هست. در مقایسه میزان مرگ پریناتال بر اساس دانشگاه محل سکونت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایین فهرست قرار دارد و میزان مرگ و میر پریناتال از میانگین کشوری نیز کمتر است. با توجه به افزایش تعداد تولد نوزادان، مرگ و میر نوزادان کاهش پیدا کرده است این یعنی وضعیت ارائه خدمات ما در بخش های مراقیت های ویژه نوزادان و نوزادان وضعیت خوبی بوده است. رتبه دانشگاه در میزان مرگ نوزادان نیازمند تهویه مکانیکی نسبت به کل کشور وضعیت خوبی است و به این وضعیت افتخار می کنیم. مشروح کامل این مصاحبه را که روابط عمومی دانشگاه با همکاری معاونت درمان تهیه کرده در ادامه می بینید.
تامزنیوز: سرخط اخبار مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران 4 مرداد 1402
در ویدئوی تامزنیوز سرخط اخبار مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران را در چند روز گذشته می بینید.
تامز بست 5: نجات جان دوقلوهای مبتلا به اختلالات عروقی با استفاده از دستگاه لیزر فیتوسکوپ در دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامزبست TUMS BEST باهدف معرفی تجارب موفق در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید میشود. این برنامه به جراحی جنین با استفاده از دستگاه فیتوسکوپ اختصاص دارد. این دستگاه با استفاده از لیزر با کمترین عارضه به جنین یا مادر می تواند مشکلات جنین و جفت را درمان کند. این جراحی نخستینبار در بیمارستان شریعتی صورت گرفت و تاکنون ۲۰۰ مورد از آن انجام شده است.
معرفی پژوهش های فراآکادمیک و طرح های اثرگذار در دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز تک 2: عملکرد موفق دستگاه اسپکت قلبی ساخت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارزیابی های بالینی
برنامه تامز تک (tums tech)به منظور معرفی دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه ساخت تکنولوژی های پیشرفته تولید می شود. در این برنامه دکتر محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه پیش بالینی، عملکرد موفق دستگاه اسپکت قلبی مدل پراسپکت، در ارزیابی بالینی در مقایسه با نمونه های مشابه خارجی را تشریح می کند. سالانه بالغ بر 400 تا 500 هزار اسکن پزشکی هسته ای در کشور انجام می شود که 70 تا 75 درصد آن مربوط به تصویربرداری از قلب است. پیش از این، تکنولوژی این دستگاه، در اختیار چند کشور بود که به دلیل نیاز کشور، فناوران دانشگاه علوم پزشکی تهران در شرکت های دانش بنیان موفق به طراحی، ساخت و ثبت اختراع آن شدند و این دستگاه هم اکنون در 7 مرکز مهم به بیماران خدمت می دهد.
تامز رس 16 دانشگاه علوم پزشکی تهران: معرفی طرح شناسایی راهکارهای کنترل هزینه در بیمههای خصوصی درمان
در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در پاسخ به نیاز جامعه، در این برنامه tums Responsibility طرح شناسایی راهکارهای کنترل هزینه در بیمههای خصوصی درمان معرفی میشود. دکتر علیمحمد مصدق راد استاد سیاستگذاری و مدیریت سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با این طرح منتخب توضیحاتی ارائه داد؛ در این طرح راهکارهایی برای کنترل هزینهها ارائه و نرمافزاری نیز در این زمینه طراحی شد؛ همچنین با تکنیکهای دادهکاوی ارتباط بین متغیرها شناسایی و در ادامه مسیر دستورالعملهایی به رشته تحریر درآمد و در نهایت با اجرای این طرح هزینههای سلامت برای سازمانهای بیمه کاهش چشمگیری پیدا کرد. عضو هیئتعلمی دانشگاه افزود: این طرح دو منفعت مهم برای جامعه هدف خود در برداشت یکی این که هرچقدر به بیمههای سلامت هزینه کمتری تحمیل شود، حق بیمه کمتری از مردم یا جامعه هدف خود دریافت میکنند و حسن دیگر آن این است که با کنترل هزینههای غیرضروری در این حوزه، مردم خدمات غیرضروری کمتری دریافت میکنند و آسیب کمتری به آنها میرسد.
برنامه ها و شرایط عضویت تعاونی مسکن دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد
دکتر سید حسن امامی رضوی، نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه تامین مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی با حضور در استودیو شفا برنامه های تعاونی مسکن دانشگاه را تشریح کرد و گفت: برای عضویت در تعاونی مسکن محدودیتی گذاشته نشده و کارکنان و اعضای هیئت علمی که به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی با دانشگاه ارتباط دارند میتوانند در این پروژهها شرکت کنند، البته با شرایطی که بتوانند تعهدات خواسته شده را به عهده بگیرند و مبالغ مشخص شده قسطهای مسکن را بپردازند.
جابه جایی مرزهای خدمت 7
مهری احمدیان: فعالیت در اورژانس احساس آرامش خوبی در من ایجاد میکند
دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه اندازی کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) دانشگاه علوم پزشکی تهران و ارایه بسیاری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته در این مرکز و دیگر مراکز خود، موفق به جابه جایی مرزهای خدمت شده است. در این برنامه مهری احمدیان سرپرستار بخش 2 بیمارستان حضرت مهدی (عج) احساس خود از خدمت در اورژانس را بیان می کند.