لیست اخبار صفحه :60
تامزآپ 7 دانشگاه علوم پزشکی تهران:  معرفی فرصت های علمی خدمت به جامعه در رشته جراحی مغز و اعصاب

تامزآپ 7 دانشگاه علوم پزشکی تهران: معرفی فرصت های علمی خدمت به جامعه در رشته جراحی مغز و اعصاب

این برنامه تامزآپ tums up به معرفی فرصت های علمی خدمت به جامعه در رشته جراحی مغز و اعصاب اختصاص دارد که درآن، دکتر احسان جابرانصاری، دستیار تخصصی جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، ویژگی های این رشته و جذابیت های آن را بیان می کند و یکی از لذت های آن را پیشرفت های روزافزون و کاهش عوارض و مرگ ومیرهای ناشی از بیماری های مرتبط می داند. برنامه تامزآپ به منظور نمایش تصویر بهتر از توانایی های دانشگاه در خدمت به جامعه و شرایطی که هر رشته و هر حوزه در آینده می تواند برای علاقمندان خود بوجود آورد تهیه می شود.

اختلالات ارتباطی در سالمندی
مجموعه سخنرانی‌های پیام دارالفنون (TUMS TALKS) با موضوع توانبخشی سالمندی

اختلالات ارتباطی در سالمندی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر آذر مهری، دانشیار گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «اختلالات ارتباطی در سالمندی» گفت: با توجه به افزایش روزافزون تعداد جمعیت سالمند در دنیا و ایران، پرداختن به نیازهای این افراد و ارائه رویکردهای توانبخشی سالمندی جزء موارد ضروری است که در این میان، اختلالات ارتباطی می‌تواند تأثیر مهمی در زندگی سالمند داشته باشد چراکه شامل اشکالاتی در گفتار و زبان و بلع و نیز اشکالات شناختی است که نقش مؤثری در برقراری ارتباط در اجتماع دارند و اختلال در این موارد می‌تواند باعث منزوی شدن سالمند و کاهش کیفیت زندگی او شود. این پروژه در قالب گفتمان‌سازی دانشگاه، با همکاری دانشکده توانبخشی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال اجراست.

حضور دکتر منصوره تقاء، رئیس بخش نورولوژی بیمارستان سینا در ویژه برنامه تلویزیونی اولین کنگره بین المللی بانوان تاثیرگذار

حضور دکتر منصوره تقاء، رئیس بخش نورولوژی بیمارستان سینا در ویژه برنامه تلویزیونی اولین کنگره بین المللی بانوان تاثیرگذار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، دکتر منصوره تقاء، رئیس بخش نورولوژی بیمارستان سینا، جمعه 30 دی 1401 میهمان ویژه برنامه تلویزیونی اولین کنگره بین المللی بانوان تاثیرگذار بود که گزیده ای از برنامه را در این ویدئو می توانید به تماشا بنشینید.

تامز لایف 3: تاملی بر رابطه استاد شاگردی
دکتر حسابی استادان ما عاشق علم آموزی بودند

تامز لایف 3: تاملی بر رابطه استاد شاگردی

استاد بودن اغلب به معنای داشتن نقشی عمیق در پیشرفت شاگردان است. استاد شاگردانش را هدایت می کند و دانش و تجربه خود را با آنها به اشتراک می گذارد. همچنین به سلامتی شاگردان و حرفه خود علاقه دارد. پیش از این شاگردان در محضر استادان علاوه بر فراگیری علمی خاص به تحصیل معرفت و اخلاق نیز می‌پرداختند. به عبارتی دیگر استادان به شاگرد خویش درس چگونگی کسب مهارت برای حضور در جامعه را می‌آموختند. در مقابل شاگردان نیز علاوه بر آنکه بیشتر اوقات خویش را نزد استاد سپری می‌ کردند، می‌آموختند که در ازای آموزشی که فرا می‌گیرند، حرمت استاد را پاس دارند. به قول مولانا "هیچ قنّادی نشد استاد کار تا که شاگرد شکرریزی نشد" در این tums life سعی شده تا رابطه استاد و شاگردی میان دکتر عبدالحمید حسابی و شاگردانش به تصویر کشیده شود.

عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)

عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن

دکتر رامین کردی متخصص پزشکی ورزشی و فلوشیب اینترونشن غیرجراحی ستون فقرات دانشگاه علوم پزشکی تهران در این قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، درباره عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن توضیح داد.

معرفی سالن ورزشی بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معرفی سالن ورزشی بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به رسالت فرهنگی خود در نظر دارد در مجموعه برنامه هایی با هدف ترویج ورزش و ارزیابی امکانات دانشگاه به معرفی فضاهای ورزشی دانشگاه بپردازد. در این برنامه فضای ورزشی بیمارستان شریعتی و برنامه زمان بندی سالن آن اعلام شده است.

چالشی از جنس مادرانه

چالشی از جنس مادرانه

در این ویدئو از استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران سؤالاتی چالشی در وصف جایگاه مادر پرسیده شد.

تنظیمات قالب