تامز تاپ: نگاهی گذرا به موفقیت های ملی و بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دولت سیزدهم

دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه روند افتخارآفرینی خود از دارالفنون تاکنون در دولت سیزدهم و در سه سال اخیر به موفقیت های چشمگیری در حوزه های مختلف بین الملل، آمورش، پژوهش، فناوری، بهداشت، دانشجویی و توسعه دست یافت که در این برنامه به هریک از این پیشرفت ها و موفقیت ها اشاره شده است.

به گزارش سینا رسانه، در حوزه بین الملل؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران با جذب بیشترین دانشجوی بین الملل در کشور 2 جایزه دومین جشنواره جایزه ملی ثریا را از آن خود کرد. در حال حاضر بیش از 20 درصد از دانشجویان خارجی کل دانشگاه های علوم پزشکی در این دانشگاه تحصیل می کنند.

راه اندازی دانشگاه سبطین، (شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر مقدس کربلا) با همکاری عتبه حسینی و راه اندازی 4 اتاق و میز همکاری جدید با کشورهای دیگر و عقد تفاهم نامه با بیش از 20 دانشگاه معتبر، بیمارستان، موسسه، بنیاد و هلدینگ از سراسر جهان را باید در کنار رشد دانشگاه در رتبه بندی بین المللی و رتبه نخست دانشگاه در کشور  در رتبه بندی سایمگو به عنوان کارنامه موفق در این حوزه بیان کرد.

در حوزه پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب رتبه اول دانشگاه های تیپ 1 در سه دوره اخیر جشنواره رازی با اقتدار به پیشتازی خود در همه ادوار این جشنواره تداوم بخشید.

در حوزه آموزش، دانشگاه علوم پزشکی تهران در سه جشنواره اخیر کشوری شهید مطهری، بیشترین رتبه های برتر و فرایندهای قابل تقدیر  رادر کشور یه دست آورد و بالاترین درصد جوایز ایده های نوآورانه دانشجویی از آن خود کرد.

در حوزه فناوری، بیش از 180 محصول دانش بنیان تولید شد، رتبه نخست فعالیت‌های فناورانه در هفتمین رویداد فن بازار ملی سلامت بخشی از این کار بزرگ را نمایان  ساخت و صادرات ربات جراح سینا باعث مباهات ایران در مجامع علمی شد.

پارک علم و فناوری شهید سلیمانی در پردیس یافت آباد با 25 هکتار زمین و با قابلیت استقرار بیش ا ز100 شرکت دانش بنیان قطعه بندی و آماده واگذاری شد..

در حوزه دانشجویی دانشجویان نخبه دانشگاه در سه المپیاد علمی اخیر نزدیک به یکصد مدال رنگارنگ به ارمغان آوردند.

در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری در بین دانشگاه های تیپ 1 اول و در بین کل دانشگاه ها دوم شد ضمن اینکه سه جایزه رویداد استانی جوانی جمعیت  به آلبوم افتخارت دانشگاه اضافه کرد. طرح شنبه های نیکوکاری به دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یک دانشگاه اجتماعی و نسل چهارم هویت داد.

در حوزه توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه پیشتاز توسعه در کشور معرفی  شد. در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی استان تهران جایزه رتبه برتر را گرفت و از وزارت بهداشت رتبه عالی و نشان سه ستاره  پایش و نظارت بر عملکرد حوزه منابع انسانی را کسب کرد.

در حوزه درمان طرح دارویار برای اولین بار در کشور اجرا شد و درآمد  گردشگری سلامت به سه برابر رسید.

در حوزه عمرانی، با افتتاح دو پروژه بزرگ حضرت مهدی (عج) وبیمارستان کودکان حکیم ، بالغ بر 1300 تخت بیمارستان به ظرفیت‌های درمان شهر تهران و کشور اضافه شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران با اجرای 70 پروژه عمرانی در حال انجام و با زیربنایی حدود 700 هزار متر مربع، رکوردی قابل توجه به ثبت رساند.

5 هزار متر مربع پروژه های بهداشتی در طول سه سال گذشته به مرحله بهره برداری رسیده و 15 هزار متر مربع زیربنای در حال شروع و یا مراحل متوسط اجرایی است .

24 پروژه خانه بهداشت اجرا شد و 10 پروژه در حال تشریفات انتخاب پیمانکار است

باشگاه رفاهی کارکنان در محل سینما بلوار سابق افتتاح، خوابگاه دانشجویان متاهل با عنوان سرای حکیم 1 و 2 در شهرک دانشگاه بازسازی و یک باب خوابگاه دانشجویی با ظرفیت 350 نفر در کوی دانشگاه ساخته شد.

می توان اذعان کرد که هیچ پروژه عمرانی بلاتکلیفی در دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود ندارد.

بزرگترین مرکز درمانی سرطان، انستیتوکانسر، بیمارستان اسلامشهر و پروژه بیمارستان MS  بیمارستان سینا تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

آینده‌ای روشن در انتظار این دانشگاه است؛ آینده‌ای که سرشار از نوآوری، شکوفایی و خدمت خواهد بود.

مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

تنظیمات قالب