• تاریخ انتشار : 1402/05/16 - 07:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 886
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: دانشگاه مبدا تولید دانش است و این دانش باید منجر به خلق ثروت شود

دکتر قناعتی در نشست با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بررسی گزارش پیشرفت داشبورد مدیریتی دانشگاه گفت: دانشگاه مبدا تولید دانش است و این دانش باید منجر به خلق ثروت شود.

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به پنج مرحله پیشرفت جهانی، گفت: جهان از دوران کشاورزی، انقلاب صنعتی و تولید انبوه، انقلاب فناوری و تخصص‌گرایی و همچنین تفکر سیستمی عبور کرده و وارد مرحله داده‌های بزرگ(Big Data) شده است.
دکتر قناعتی با اشاره به نقش دانشگاه در تولید دانش و خلق ثروت در جهان امروز افزود: دانشگاه مبدا تولید دانش است و این دانش باید منجر به خلق ثروت شود.
دکتر قناعتی داده و اطلاعات را مبنای تولید دانش و خلق ثروت دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی‌ تهران، تاکنون در زمینه تولید فناوری، مدیریت و تربیت دانشجویان کارامد، خوب عمل کرده و لازم است این فعالیت‌ها براساس داده و اطلاعات موجود تقویت شود.
رئیس دانشگاه با اشاره به نقش اطلاعات در مدیریت موفق گفت: بدون داده و اطلاعات نمی‌توان به دانش رسید و بدون دانش هم نمی‌توان مدیریت کارامد داشت.
دکتر قناعتی وجود داشبورد مدیریتی را در تصمیم‌سازی ضروری دانست و افزود: وجود نوسانات سینوسی در تصمیمات مدیریتی ناشی از نبود داده و اطلاعات است بنابراین ایجاد داشبورد مدیریتی در تصمیم سازی و برنامه‌ریزی اهمیت بسزایی دارد.
رئیس دانشگاه بر تشکیل کارگروهی به منظور راه‌اندازی داشبورد مدیریتی تاکید کرد و گفت: باید شاخص های دانشگاه و روند رشد و توقف آن را رصد و براساس آن تصمیم‌گیری کنیم.
رئیس دانشگاه، حرکت بدون داده و اطلاعات را خسارت و حرکت مبتنی بر آن را صرفه‌جویی دانست و افزود: داشبورد مدیریتی دانشگاه باید به صورت موثر اطلاعات مورد نیاز را در اختیار مدیران قرار دهد و این اطلاعات باید مرتب به روزرسانی شود.
دکتر قناعتی با تاکید براینکه هیچ کاری بدون برنامه و تامین اعتبار مورد نیاز نباید آغاز شود، وجود پروژه‌های عمرانی نیمه کاره را نمونه‌ای از آن دانست و گفت: برنامه محوری ضرورتی است که باید در دانشگاه مورد توجه قرار گیرد.

بررسی دستور جلسه
در ادامه نشست دکتر سید احمد رضایی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، اقدامات انجام شده در زمینه ایجاد داشبورد مدیریتی را تشریح کرد و گفت: در فاز نخست HIS بیمارستان ها که فرایندی سخت و زمان بر بود در نیمه سال 1401 یکپارچه شد. در فاز بعدی براساس پروتکل های جهانی، دسترسی های بالادستی به دیتای بیمارستانی، در قالب سیستم HA  ایجاد و در تابستان امسال نیز امکان بهره برداری از آمار و داشبوردها فراهم شد.
دکتر رضایی با اشاره به راه اندازی 4 داشبورد در زمینه آزمایشگاه، بیمارستان، رضایت سنجی و لایو بخش گفت: این داشبوردها، درکنار داشبورد تریاژ راه اندازی شده اند و برای پیاده سازی آن لازم است فرایندها اصلاح و در محیط اجرایی استانداردهایی رعایت شود.
پیش از دستور
پیش از دستور نیز حجت‌الاسلام‌ و المسلمین میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، بخش دیگری از نامه امیرالمومنین به مالک اشتر را در رابطه با نقش تجار و صنعتگران تفسیر کرد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 241287
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

پگاه شیران

پگاه شیران

02/05/17 - 12:47

مسلما بزرگترین ثروت سلامتی در همه ابعاد آن است و با خدمات رایگان سلامت میتوان ثروتی عظیم خلق کرد

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *