افتتاح ساختمان جدید اورژانس و بازدید از کلینیک ویژه مرکز طبی کودکان توسط سرپرست دانشگاه
دکتر قناعتی: مردم ما انسانهای فهیم و قدرشناسی هستند و اگر ما درست به وظیفه خود عمل کنیم، آنها ما را موردتوجه و احترام خود قرار خواهند داد
دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاح ساختمان جدید اورژانس مرکز طبی کودکان، با تقدیر از خدمات تیم مدیریت و کارکنان این مرکز در ارائه خدمات باکیفیت و مناسب به مردم، گفت: از توجه تیم مدیریت قبلی دانشگاه و دفتر فنی برای ایجاد این مجموعه جدید تشکر میکنم. تلاش میکنیم تا سال آینده تغییرات اساسی در نظام (IT) داشته باشیم. یکی از برنامههای من این است که (IT) را در بیمارستان تبدیل به معاونت کنم. دیتای موجود در بیمارستانها مثل طلا ارزشمند است و میتواند ما را درزمینهٔ علم پزشکی جز کشورهای پیشرو این حوزه قرار دهد. خوشبختانه دکتر بدو و تیم مدیریت بیمارستان درزمینهٔ پرونده دیجیتال بیماران زحمات خوبی کشیدهاند. بخشها و درمانگاههایی که دیدیم به لحاظ امکانات و تجهیزات خیلی خوب بود. در مقایسه با سایر مراکز دولتی، حقیقتاً سرعت و کیفیت ارائه خدمات در مرکز طبی کودکان بسیار مطلوب است و به اعتقاد من با توجه به بضاعت کشور و نظام سلامت، کیفیت خدمات در حداکثر میزان ممکن است. مردم ما انسانهای فهیم و قدرشناسی هستند و اگر ما درست به وظیفه خود عمل کنیم، آنها ما را موردتوجه و احترام خود قرار خواهند داد.
افتتاح پایگاه واکسیناسیون در پروژه مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک به عنوان یکی از بزرگترین سایتهای واکسیناسیون کرونا در استان تهران با همکاری بیمارستان امام خمینی (ره) و مرکز بهداشت جنوب تهران روز یکشنبه 29 شهریور 1400 آغاز به کارکرد.
افتتاح و راه اندازی دستگاه بی خطرساز پسماندهای عفونی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
با حضور دکتر علیرضا کاظمینی معاون پشتیبانی، مصطفی مرادی دلیر مدیر خدمات پشتیبانی، مهندس رضا قدیم خانی مدیر دفتر فنی، دکتر نوید مقدم سرپرست واحد مدیریت فناوری اطلاعات، مهندس سمیه رباط میلی مسئول بهداشت محیط و جمعی از کارشناسان حوزههای تجهیزات پزشکی، آی تی و بهداشت محیط و همچنین نمایندگان شرکت چینی، دستگاه بیخطرساز پسماندهای بیمارستانی اهدایی از کشور چین در سایت زباله این مرکز راهاندازی شد.
بازدید سرزده سرپرست دانشگاه از بیمارستان مرکز طبی کودکان
دکتر قناعتی: برای پیشرفت دانشگاه نیاز به همکاری و مشارکت همه اعضای خانواده در همه سطوح است
دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید سرزده از مرکز طبی کودکان، ضمن ابراز رضایت از کیفیت خدمات ارائهشده در این مرکز گفت: مرکز طبی کودکان مهمترین مرکز اطفال کشور است. این مرکز هم به لحاظ امکانات و هم تجهیزات، پیشرفت خوبی داشته است. بهعنوان مسئول دانشگاه باید به شکل مستقیم با محیط دانشگاه تماس داشته باشم و آشنا شوم. تغییراتی که در بخشهای جدید و اورژانس ایجاد شد و دستگاههای مدرن خریداریشده بسیار خوب است. امیدوارم هرچه سریعتر مرکز طبی دو هم برای خدمت به مردم راهاندازی شود. دانشگاه علوم پزشکی تهران باید بهترین و علمیترین خدمات را ارائه کند. همانطور که در پیام اول خودم هم گفتم؛ مدیریت دانشگاه بهصورت مشارکتی خواهد بود و برای این کار نیاز به همکاری و مشارکت همه اعضای خانواده در همه سطوح دانشگاه داریم. همه ما یک تیم، به بزرگی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم و همه وظیفهداریم برای پیشرفت دانشگاه تلاش کنیم. دانشگاه ما دانشگاه زندهای است و همه اعضای آن، نسبت به مسائل آن حساس هستند.
بازدید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران از پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان ری
دکتر قناعتی: کنترل بیماری کووید در تهران، آمار کلی انتشار بیماری در کشور را کاهش خواهد داد
دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید از دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید دانشگاه در شهرستان ری، با ابراز رضایت از فرآیند واکسیناسیون در این مراکز، گفت: رسالت نظام سلامت، حفظ سلامت مردم است و اکنون مهمترین مشکل سلامت مردم، بیماری کووید است و واکسیناسیون بهعنوان یکی از پایههای اصلی مبارزه با این بیماری باید مدنظر باشد. متأسفانه تهران یکی از مراکز استقرار بیماری کووید در کشور است و عمدتاً بیماری از تهران در کشور انتشار پیدا میکند؛ بنابراین کنترل بیماری در تهران، آمار کلی انتشار بیماری در کشور را کاهش خواهد داد. تلاش خواهیم کرد تا 30 روز آینده مرحله اول واکسیناسیون را در نقاط تحت پوشش دانشگاه به اتمام برسانیم. به میزان موردنیاز شیفتهای واکسیناسیون را افزایش دادیم. در مناطق حاشیهای و روستایی، تراکم کمی برای واکسیناسیون داریم و کسانی که برای تزریق واکسن عجله دارند؛ میتوانند به این مراکز مراجعه کنند. امیدوارم با سرعت واکسیناسیون را تکمیل کنیم تا با موج بعدی کرونا مواجه نشویم.
گفت و گو با دکتر امیرعلی حمیدیه، دکتر حمید فرجی فرد و دکتر هایده نامداری
سمپوزیوم تازه های ایمونولوژی پیوند 24 شهریور برگزار می شود
دکتر امیرعلی حمیدیه رئیس پژوهشکده ژن، سلول و بافت دانشگاه گفت: ایمونولوژی پیوند شاخه ای از ایمونولوژی است و به منظورترویج بیشتر در جهت ارتقای آموزش و تبادل علمی و آشنایی با تازه ترین متدهای پزشکی سمپوزیوم برگزار می شود. دکتر حمید فرجی فرد دبیر علمی سمپوزیوم با اشاره به پیچیدگی و ارتباط میان سیستم ایمنی با سایر اعضای بدن گفت: سلول های بنیادی یکی از درمان های خیلی مهم است که می تواند در بهبود و درمان بیماری ها نقش موثری داشته باشد. دکتر هایده نامداری دبیر اجرایی سمپوزیوم گفت:این همایش با رویکرد بررسی درمان های نوین و چالش های پیش روی جامعه ایمونولوژی پیوند برگزار می شود. توضیحات بیشتر را در فیلم زیر ببینید.
پیام سرپرست دانشگاه به همه دانشگاهیان
دکتر حسین قناعتی: امیدوارم بتوانیم روزافزون، به توانمندی های علمی، کیفیت و گسترش دانشگاه کمک کنیم
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین پیام ویدئویی خود با دانشگاهیان گفت: بنا داریم بر اساس سیاستهای دولت، دانشگاهی چابک، در مسیر انقلاب اسلامی و اهداف عالیه آن و منطبق بر آخرین اصول علمی و مدیریتی جهان داشته باشیم.
بازدید سرپرست دانشگاه از مرکز واکسیناسیون شهید کسری اسماعیلی
دکتر قناعتی: اولویت فوق حاد ما در حال حاضر تسریع در واکسیناسیون است
دکتر حسین قناعتی در نخستین روز کاری بهعنوان مسئول دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور در مرکز واکسیناسیون دانشگاه در لانه جاسوسی، از روند تزریق واکسن به مردم بازدید کرد. در این بازدید دکتر سعید ناطقی رئیس بیمارستان بهارلو، سرپرست دانشگاه را همراهی می کرد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران صبح روز یکشنبه 21 شهریور 1400 در بازدید از مرکز واکسیناسیون شهید کسری اسماعیلی، مستقر در لانه جاسوسی ضمن ابراز رضایت از فرآیند واکسیناسیون در این پایگاه، گفت: لازم است در ابتدا از زحمات استاد ارجمند جناب آقای دکتر کریمی در این مدت تشکر کنم. برای مدیریت دانشگاه، برنامههای زیادی داریم که در حال حاضر برنامه فوق حادمان، تسریع واکسیناسیون است. به وزیر بهداشت اعلام کردم که بنا دارم با کمک وزارت، یکماهه منطقه تحت پوشش دانشگاه را واکسینه کنیم.
توضیحات دکتر سید علی دهقان منشادی معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در حاشیه پنل مجازی مدیریت درمان موکورمایکوزیس
پنل مجازی مدیریت درمان موکورمایکوزیس در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در بستر مجازی برگزار شد.
تیم پیوند جراحی قلب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جان بیمار ۵۲ ساله دچار نارسایی قلبی را نجات داد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چهارشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ قلب زن ۲۸ سالهای که بر اثر تصادف با موتورسیکلت در رشت، دچار مرگ مغزی شده و جان خود را ازدستداده بود از طریق هوایی به فرودگاه مهرآباد و ازآنجا با هلی کوپتر به این مجتمع منتقل و با موفقیت به بیمار ۵۲ ساله مبتلا به نارسایی قلبی، پیوند شد. توضیح اینکه در این عمل جراحی موفقیتآمیز که حدود ۵ ساعت به طول انجامید، اعضای تیم پیوند قلب متشکل از دکتر مهرداد صالحی استاد جراحی قلب، دکتر سید حمید ملک حسینی فلوشیپ جراحی قلب، دکتر کیانوش صابری متخصص بیهوشی، ملیحه سرلک، فائزه قزلباش و جلال جعفری کارشناسان اتاق عمل، فاطمه خسروی کارشناس بیهوشی، کامران هورفر و محمد رضا رجبی پرفیوژنیست بودند.