مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه درمان
دکتر سید مجتبی مرعشی: برنامه ما ارائه بهترین خدمت در سریعترین زمان، با بهترین کیفیت است
رئیس بخش بیهوشی، مراقبتهای ویژه و درد بیمارستان شریعتی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: محور اصلی کار ما بیمار است. ما کاری که برای درمان بیمار لازم است، انجام میدهیم و بیماران متوجه حس خیرخواهی ما میشوند. سعی بخش بیهوشی و مراقبتهای ویژه بیمارستان شریعتی ارائه بهترین خدمات با کمترین آسیب به بیمار است و در همین حین آموزش به فراگیران انجام میشود. تمام برنامه ما این است که در سریعترین موقع با بهترین کیفیت خدمت را ارائه دهیم. باور داریم که بیمارستان شریعتی بهترین بیمارستان در ارائه خدمات آموزشی و درمانی است.
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر محمدهادی دهقانی: کنترل عوامل مخرب و تهدیدکننده سلامت انسان برعهده مهندسی بهداشت محیط است
مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت گو با مستندسازان فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش گفت: گروه بهداشت محیط رتبه اول کشوری و همچنین جایگاه ممتازی را در منطقه دارد. رسالت اصلی گروه مهندسی بهداشت محیط، تربیت نیروهای متخصص، باکفایت و آشنا با علم و دانش روز است. کارآفرینی باعث تولید ثروت، علم و فنآوری میشود و بسترهایی را فراهم میکند تا دانشآموختگان بتوانند، وارد حیطههای شغلی بشوند. مجموعه نیروی انسانی متخصص، و فعال، ارزشافزوده گروه را تشکیل میدهند. حرکت به سمت تحقیقات کاربردی و پژوهشهای فن آورانه باعث تولید ثروت علمی و در نتیجه اقتصادی میشود. افق پیش روی گروه تربیت دانشآموختگان متخصص و باتجربه و جذب هیئتعلمی متبحر، مجهز به دانش روز و متعهد است. گروه مهندسی بهداشت محیط ملزم به ایجاد همگرایی و همافزایی بین بخشی، بینرشتهای و بینالمللی است هدف این گروه ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش است. اهم فعالیتهای آموزشی و پژوهشی گروه مهندسی بهداشت محیط کنترل آلودگیهای محیطی است.
ارائه مقاله فاطمه احمدی در دومین کنفرانس جهانی موزه ها IVComM2021
فاطمه احمدی موزه دار بین المللی، موزه ملی تاریخ پزشکی مقاله ای از عملکرد انجمن موزه داران ایران در دوران کرونا را در دومین کنفرانس جهانی موزه ها ارائه کرد.
گفت وگو با رئیس مرکز قلب تهران به مناسبت افتتاح CCU-E2
دکتر حمیدرضا پورحسینی رئیس مرکز قلب تهران در مراسم افتتاحیه بخش CCU-E2 اورژانس مرکز قلب در مورد گسترش فضای درمانی بیمارستان توضیح داد.
فیلم آزمون ارتقا و گواهینامه دستیاران پزشکی سال ۱۴۰۰ برگزار شد
فیلم آزمون ارتقا و گواهینامه دستیاران پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
پشتصحنه گفتوگوی شهرداری تهران با معاون توسعه دانشگاه
دکتر محمود بیگلر: پروژه مرکز طبی 2 جلوهای از امداد الهی است
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در آستانه افتتاح پروژه مرکز طبی 2 و در گفتوگو با مستندسازان شهرداری تهران این پروژه را جلوهای از امداد الهی دانست و گفت: هر کسی که این پروژه را دید تحت تأثیر قرار گرفت و با هر امکانی که داشت کمکرسانی کرد. این پروژه در هیچ مرحلهای به دلیل سختگیریهای سازمانها برای عملیات اجرایی دچار توقف نشد. همزمان با این پروژه، پروژههای بزرگ دیگری را هم شروع کردیم و عملیات اجرایی دو دانشکده پیراپزشکی و توانبخشی را آغاز کردهایم که در آینده بالغ بر چهار هزار دانشجو در این رشتهها مشغول تحصیل میشوند. در پی این هستیم که در فضای بیرون آن، فضای خوابگاهی، انبارهای دارویی و تجهیزاتی و پارک فناوری دانشگاه را ایجاد کنیم.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه خدمات دانشگاه
از کتاب مرجع سیاستگذاری سلامت در ایران، به عنوان نخستین اثر مرجع بومی رشته تخصصی سیاستگذاری سلامت رونمایی شد
دکتر امیرحسین تکیان معاون بینالملل دانشکده بهداشت در گفتوگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به رونمایی کتاب مرجع سیاستگذاری سلامت در ایران در اسفندماه سال گذشته گفت: سیاستگذاری سلامت، دانشی است از بهکارگیری مهارتها و تواناییهای رشتههای مختلف در حوزه سلامت برای اینکه بتوان با منابع محدود به بهترین نحو برای بهبود سلامت مردم و رساندن خدمات و مراقبتهای سلامت و پیشگیری از بیماریها استفاده کرد. چون سیاستگذاری سلامت رشتهای است که بهصورت علمی و مدون از خارج از مرزهای کشور ما وارد شده بنابراین دانش بومی مدونی نداشت اما به لطف تحقیقات و پژوهشهایی که در دانشگاه شروع شد با استفاده از الگوها نظریهها و مدلهای مختلفی که در سیاستگذاری سلامت هست جای این خالی بود که یک کتاب بومی با دانش بومی و استفاده از تجربیات جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرجع برای دانش سیاستگذاری سلامت تدوین شود. مرجع سیاستگذاری سلامت در ایران در دوازده فصل به چاپ رسیده که به حیطههای مختلف سیاستگذاری سلامت میپردازد. برای تهیه این کتاب به نشانی https://www.ggfh.ir/health-policy-book مراجعه کنید.
گفت وگو با دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه و دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس پیرامون جنرال شدن این بیمارستان
دکتر علامه ظرفیت های مجتمع بیمارستانی یاس را فراتر از تخصص زنان و زایمان دانست و گفت: وجود ظرفیت های گسترده در این بیمارستان و توانمندی دکتر جعفریه، حمایت های معاونت توسعه و منابع دانشگاه و دانشکده پزشکی منجر به تحقق آرزوی چند ساله دانشگاه شد و مجتمع بیمارستانی یاس تبدیل به بیمارستان جنرال شده و هر روز در حال گسترش است. در حال حاضر تخصص های مختلف در این بیمارستان فعال بوده، ضریب اشغال تخت افزایش یافته و بخش های مختلف دیگر در حال بازگشایی است.
در هیئت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) درباره مدیریت و کنترل موج پنجم کرونا (دلتا پلاس) بحث و تبادل نظر شد
دوازدهمین جلسه هئیت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی با محوریت مدیریت و کنترل موج پنجم کرونا (دلتا پلاس) شنبه 12 تیر 1400 با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر سیدعلی دهقان منشادی معاون درمان، دکتر سیدرضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر علیرضا کاظمینی معاون پشتیبانی، روسای بخش ها و اعضای هیئت علمی گروه های مختلف این مرکز در سالن شورای ریاست برگزار شد.
برندآفرینی مشارکتی در حوزه درمان
دکتر احمدعلی نوربالا: در بحث سلامت روان تمامی کارها بهصورت تیمی و تعاملی انجام می شود
رئیس بخش روانتنی مجتمع بیمارستانی امام خمینی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: فعالیت گروه سلامت روان و رسانه هماهنگکننده بین کرسی آموزش سلامت یونسکو و انجمنهای علمی روانپزشکان، روان تنی، مددکاری اجتماعی و مطالعات اجتماعی ایران است. هدف از برگزاری همایش سالیانه سلامت روان و رسانه همفکری و همکاری در راستای انگ زدایی از بیماران روانی است. همه بیماریهای حوزه تخصصی متأثر از عوامل روانشناختی است. نرمافزار ثمر با هدف ثبت مشاورههای روانپزشکی راهاندازی شده است. در جریان کرونا با ایجاد نرمافزار تله سایکومتری به رفع مشکل افرادی که دچار مشکل روانتنی هستند میپردازیم و آنها راحتتر در جلسات رواندرمانی حضور پیدا میکنند. طی ده سال گذشته پژوهشهای انجام شده در بخش روانتنی مجتمع بیمارستانی امام جزو پژوهشهای برتر شناختهشده است. در شغل پزشکی با در نظر گرفتن منافع ملی و نگاه قناعت طلبانه میتوان آسیبهای اجتماعی را برطرف کرد.