مستند شایستگی در خدمت (بخش اول)
میز خدمت الکترونیک نماد قدرت، سرعت و کیفیت در فضای مجازی
رئیس دبیرخانه مرکزی، پیشخوان خدمت و اتوماسیون اداری دانشگاه گفت: در موجهای کرونا فعالیتها در فضای میز خدمت الکترونیک توسعه بیشتری پیداکرده و بسیاری از فرایندها اصلاح و کوتاهتر شده است. دکتر ماشاءاله ترابی افزود: اندیشه و راهاندازی میز خدمت دانشگاه، از سال 1396 آغاز و برای توسعه آن در معاونت توسعه منابع و مدیریت دانشگاه برنامهریزیهایی انجام شد. در سال 1397 از طرف آقای دکتر کریمی و آقای دکتر بیگلر برای اینکه بتوانیم میز خدمت را در ابعاد دانشگاه علوم پزشکی تهران طراحی و اجرا کنیم تقاضایی داشتند، به همین جهت برنامهای را تدوین کردیم و به استحضارشان رساندیم که اگر میز خدمت دانشگاه بخواهد توسعه پیدا کند، باید پیوند عمیقی بین فعالیتهایی که در دبیرخانه دانشگاه انجام میشود با برنامهها و فعالیتهایی که در اتوماسیون اداری دانشگاه در حال انجام است اتفاق بیفتد.
مستند شایستگی در خدمت (بخش دوم)
توسعه مستمر زیرساخت میز خدمت الکترونیک ازجمله فرآیندهای دبیرخانه مرکزی میز خدمت و اتوماسیون اداری دانشگاه است
فاطمه گل ماهی کارشناس مسئول فناوری اطلاعات دبیرخانه مرکزی و میز خدمت و اتوماسیون اداری گفت: تمام مراجعه کنندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران می توانند از طریق سامانه میز خدمت الکترونیک دانشگاه درخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.
افتتاح مرکز تجمیعی واکسیناسیون 9 دی در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
مرکز تجمیعی واکسیناسیون 9 دی شهرستان اسلامشهر در راستای اجرای گام پنجم طرح شهید سلیمانی با هدف واکسیناسیون گروه های شغلی مصوب وزارت بهداشت با حضور دکتر زالی، فرمانده ستاد کرونا و سردار ذوالقدر، فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء (ع) استان تهران، دکتر مرسلپور، فرماندار و دکتر تاجیک، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان با محوریت واکسیناسیون گروه های شغلی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.
ضرورت افزایش اعتماد عمومی در واکسیناسیون کرونا
گفت وگوی زنده رئیس بیمارستان سینا با برنامه تیتر شب شبکه خبر
دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا روز دوشنبه 15 شهریور 1400 در گفت وگو با برنامه تیتر شب شبکه خبر با موضوع ضرورت افزایش اعتماد عمومی در واکسیناسیون کرونا گفت: بیمارستان سینا نزدیک به 50 در صد تخت های خود را طبق شیوه نامه دانشگاه به بیماران کرونایی اختصاص داده است. در موج پنجم مطابق منحنی و نمودارهای موجود، بیماری 2 بار به اوج شیوع خود رسید، ولی خوشبختانه نزدیک به 10 روز است که این موج روبه افول و کاهش است و این سیر، خبر خشنودکنندهای برای همه ماست.
تدوین شیوهنامه کشوری مراقبت از بیماران مبتلابه قارچ سیاه
دکتر فرزاد پاکدل: مدیریت زمان در بهبود بیماری قارچ سیاه بسیار مهم است
متخصص چشمپزشکی بیمارستان فارابی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم دانشگاه و مجری طرح کشوری مراقبت از بیماران مبتلابه قارچ سیاه، از تدوین شیوهنامه درمان قارچ سیاه در دانشگاه خبر داد و بر درمان به هنگام و مناسب بیماران تأکید کرد. تشخیص بیماری موکورمایکوزیس یا قارچ سیاه بسیار پیچیده است و نیازمند بررسی آزمایشگاهی و نمونهبرداری است. مدیریت زمان در درمان مناسب این بیماری بسیار مهم است. روشهای تشخیصی همیشه شکبرانگیز بوده و مطمئن نبودیم بهترین روش درمان مناسب برای بیماران کدام است، ازاینرو نیاز به یک راهنمای بالینی احساس شد و من تصمیم به تدوین یک شیوهنامه برای درمان مناسب این بیماران گرفتم و بلافاصله همکاران دیگر نیز به من ملحق شدند. این تیم از رشتههای تخصصی داخلی عفونی گوش و حلق و بینی و پزشکان متخصص در حوزه کنترل دیابت و اساتید و دانشمندان تشکیل شد. مشارکت همکاران در سراسر کشور در استفاده از شیوهنامه در کشف بیماری و درمان بهموقع بیماران کمک میکند.
شروع به کار درمانگاه ویژه اتباع افغانستان در مجتمع بیمارستانی یاس
باشگاه خبرنگاران جوان با حضور در مجتمع بیمارستانی یاس گزارشی در خصوص شروع به کار درمانگاه ویژه اتباع افغانستان تهیه کرد، در این گزارش دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس توضیحاتی درخصوص نحوه راه اندازی این درمانگاه ویژه داد و گفت: این درمانگاه در رشته های جراحی اعصاب، ستون فقرات، نورولوژی، گوش حلق و بینی، عفونی، ارولوژی فعالیت دارد. همچنین دکتر محسن رستمی و دکتر نوید مقدم به نمایندگی از دیگر پزشکان در خصوص نحوه درمان این بیماران توضیحاتی دادند.
اضافه شدن دو خودروی برقی به مجموعه ترابری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی با پیگیری مسئولان این مرکز و تلاش همکاران معاونت پشتیبانی دانشگاه و مجتمع، شنبه 13 شهریور 1400 دو دستگاه خودروی برقی با ظرفیت 14 سرنشین برای تسهیل رفت و آمد مراجعین به مجموعه خودروهای واحد ترابری مجتمع اضافه شد.
برای تمام مادران باردار بالای 35 سال تزریق واکسن سینوفارم توصیه میشود
مرکز تحقیقات مادر، جنین و نوزاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به سفارش و حمایت اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طرحی را در مورد کووید 19 در دست اجرا دارد که یکی از مستندات آن تهیه چند فیلم آموزشی است. فیلم آموزشی ذیل با موضوع «بالابردن آگاهی مادران باردار در خصوص واکسیناسیون کووید 19 در بارداری» تهیه شده است.
حضور خادمین ستاد بازسازی عتبات عالیات جنوب غرب استان تهران در بیست وششمین روز ماه محرم در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
خادمین ستاد بازسازی عتبات عالیات جنوب غرب استان تهران در بیست وششمین روز ماه محرم با حضور در محوطه باز شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در رثای حضرت سیدالشهداء و یاران با وفایش عزاداری کردند.
کلیپ خودارزیابی عملکرد روابط عمومی واحدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران
در پی برگزاری اولین جلسه خودارزیابی عملکرد روابط عمومی واحدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئولان روابط عمومی بیمارستانها و معاونت درمان دانشگاه نقطه نظرات خود را درباره این برنامه بیان کردند. دکتر ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه هم با بیان اینکه ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران که نماد آموزش عالی کشوراست کار میکنیم گفت: روابط عمومیهای دانشگاه باید کاملاً علمی و در مرزهای دانش حرکت کنند که در حال حاضر مرز دانش روابط عمومی روزنامهنگاری برند است.