با هدف پیاده سازی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک
جلسه تیم مدیریت و رهبری بیمارستان فارابی برگزار شد
با حضور رئیس و مسئولان بیمارستان فارابی اقدامات انجام شده، چالش ها و رفع موانع پیاده سازی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در جلسه تیم مدیریت و رهبری این بیمارستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، جلسه تیم مدیریت و رهبری به منظور بررسی اقدامات انجام شده، چالش ها و رفع موانع در پیاده سازی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک با حضور دکتر مهدی خداپرست، رئیس ،دکتر حمید ریاضی معاون درمان، سعید مرادی مدیر و فریده آژیر مدیر پرستاری این بیمارستان سه شنبه 30 آذر 1400 برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر خداپرست ضمن تشکر از تلاش های کارکنان در پیاده سازی و اجرایی شدن نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، خواستار سرعت گرفتن و همکاری بیشتر در این زمینه شد. وی گفت: با توجه به اینکه چند روزی از انتصاب بنده به عنوان رئیس بیمارستان فارابی می گذرد ولی با توجه به منافع اجرای این طرح برای بیماران و پزشکان و در عین حال منتفع شدن دولت، ورود به این حوزه یک الزام و نیاز است. تک تخصصی بودن بیمارستان فارابی می تواند باعث سرعت و پیشرفت سریع این مرکز در حوزه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک شود. خوشبختانه بیمارستان فارابی با توجه به ظرفیت های ویژه از جمله نیروی انسانی کارآمد و متخصص در این زمینه نیز می تواند مانند سایر موارد در جهت پیشرو و الگو بودن قدم بردارد.
مدیر بیمارستان فارابی نیز با اشاره به اینکه پیاده سازی این پروژه در این بیمارستان محصول انجام یک کار تیمی است اظهار داشت: تمام اعضای حاضر در این جلسه و مجموعه، زیر نظر رئیس بیمارستان با کار جهادی و تمام توان سعی در اجرا و راه اندازی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در بیمارستان فارابی را داشته اند. وی افزود: بیمارستان فارابی از تابستان سال جاری به صورت آزمایشی اجرای این پروژه را در بیمارستان کلید زد و در ادامه با تاکید ریاست محترم جمهوری و وزیر محترم بهداشت و رئیس دانشگاه مبنی بر پیاده سازی کامل این طرح از ابتدای دی ماه سال جاری، این روند در دو هفته اخیر با سرعت و دقت بیشتر پیگیری شده است. همچنین ثبت نام پزشکان در سامانه نسخه نویسی تقریبا به طور کامل انجام و تست های اولیه در هفته اخیر، انجام شده است.
مرادی اشاره ای نیز به زیرساخت های تامین شده و مورد نیاز بیمارستان فارابی برای پیاده سازی کامل فرایند نسخه نویسی الکترونیک کرد و گفت: در خصوص بحث سخت افزاری، کمبود ها شناسایی و نسبت به رفع آن ها اقدام شده است. با توجه به جلسه های برگزار شده و نیازسنجی های انجام شده، تعداد رایانه های مورد نیاز برای پیاده سازی و اجرا این پروژه برآورد شد که با رایزنی ها و همکاری های صورت گرفته با دانشگاه، منابع مالی تامین و در فاز نخست نسبت به خرید و نصب حدود 50 دستگاه در دو هفته اخیر اقدام شده است و این روند تا اجرای کامل ادامه دار خواهد بود.
مدیر بیمارستان فارابی همچنین گزارشی از بخش هایی که در حال حاضر در حال اجرای نسخه نویسی الکترونیکی هستند ارائه و تصریح کرد: این فرایند در درمانگاه های قرنیه، مشاوره قبل از عمل، اربیت و اورژانس به طور کامل اجرایی شده اند و ثبت نسخه ها به صورت الکترونیک انجام می شود. آمار دریافتی نیز حاکی از روند تصاعدی و همکاری خوب پزشکان و همکاران است. روند اضافه شدن درمانگاه های گلوکوم و رتین به این سامانه نیز امروز به پایان خواهد رسید. بخش های بستری اولویت بعدی در پیاده سازی و اجرای شدن این پروژه می باشند. در بحث آموزش نیز همکاران ما همه روزه در واحد های مختلف حضور دارند و برای سرعت گرفتن اجرا و رفع نواقص احتمالی، آموزش ها به صورت چهره به چهره انجام می شود.
در ادامه دکتر ریاضی نیز خواستار وحدت رویه و یکپارچه شدن ورود اطلاعات در سیستم توسط اساتید در درمانگا ه ها و برگزاری جلسه ای با حضور رئیس بیمارستان و پزشکان مرکز برای آموزش و رفع نواقص و موانع احتمالی درهفته پیش رو شد.
فعالیت های انجام شده در حوزه فناوری اطلاعات و زیرساخت های الکترونیکی، تامین هزینه برای خرید تجهیزات و روند ثبت پزشکان در سامانه موضوعات دیگری بود که در این جلسه به آن ها پرداخته شد. هچنین تصمیم لازم برای تهیه فیلم آموزشی و آموزش حضوری تا تسلط کامل همه اعضای هیات علمی و پزشکان به این سامانه گرفته شد.
نظر دهید