لیست اخبار صفحه :2909
اولین جلسه مورنینگ مجازی بیماران بستری کووید 19 در شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران به میزبانی بیمارستان شریعتی

اولین جلسه مورنینگ مجازی بیماران بستری کووید 19 در شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران به میزبانی بیمارستان شریعتی

با همکاری معاونت درمان دانشگاه و اساتید بیمارستان شریعتی اولین جلسه مورنینگ مجازی با موضوع تحلیل فرآیندهای درمان بیماران بستری کووید 19 از طریق شبکه اجتماعی اختصاصی درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

تقدیر مدیرعامل سازمان بهشت‌زهرا (س) از رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی در زمان شیوع کرونا

تقدیر مدیرعامل سازمان بهشت‌زهرا (س) از رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی در زمان شیوع کرونا

مدیرعامل سازمان بهشت‌زهرا (س) از رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای پروتکل‌های بهداشتی و تدفین متوفیان ناشی از بیماری کرونا با اهدای لوح تقدیر تشکر کرد.

دکتر کاظم ندافی: به سمت وحدت رویه بهتر در پیشگیری از کرونا و آموزش همگانی می رویم

دکتر کاظم ندافی: به سمت وحدت رویه بهتر در پیشگیری از کرونا و آموزش همگانی می رویم

رئیس پژوهشکده محیط زیست و رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: ما در پژوهشکده محیط زیست زودتر از 2 اسفند شروع به کار و اولین راهنما را برای عموم مردم منتشرکردیم. بعد از شروع بیماری ما به عموم مردم و متخصصان اطلاع رسانی کردیم. راهنماهایی با عناوین کاربرد وسایل حفاظت فردی، استفاده صحیح از ماسک و گندزدایی سطوح منتشر کردیم. از دیگر کارهای پژوهشکده در زمان شروع کرونا انتشار پاسخنامه به سوالات متداول مردم بود. جلسات آموزشی برای کارکنان در زمینه نحوه استفاده از ماسک و محافظت از خود برگزار و عملکرد ماسک ها تولیدی را بررسی کردیم. طرح های پژوهشی که در زمینه کووید 19 باشد خارج از نوبت و به صورت مجازی بررسی خواهند شد.

دکتر سعید مهردل: توانمندی بشر بر بیماری های سخت تر از کرونا هم پیروز شده است

دکتر سعید مهردل: توانمندی بشر بر بیماری های سخت تر از کرونا هم پیروز شده است

دکتر سعید مهردل متخصص داخلی بیمارستان ضیائیان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مصاحبه با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت کووید 19 در استودیو شفا دانشگاه گفت: در اوایل اسفندماه زمانی که بیماری کرونا به صورت یک اپیدمی در سطح جهان مطرح شد، تیم مدیریت اجرایی بیمارستان، نحوه خدمت رسانی به بیماران را به گونه ای تغییر داد که در مدت زمان سه روز بیمارستان ضیائیان توانست خودش را با این بحران همسان سازی کند و به بیماران درگیر با کرونا که به بیمارستان مراجعه می‌کردند خدمات درمانی ارائه دهد. مدیریت بیمارستان ها در چند روز توانستند خودش را با این بحران مطابقت بدهند. در ابتدا در کادر درمانی ترس و نگرانی وجود داشت اما رفته رفته بر ترس غالب شدند و با علاقه مندی کار کردند. وقتی صحبت از بحران می‌شود تصمیمات هم بحرانی گرفته می‌شود. بسیار مهم است که از افرادی برای تصمیم گیری استفاده شود که صلاحیت دار باشند و از توانمندی بالایی برای مدیریت بحران برخوردار باشند؛ این امر در بیمارستان ضیائیان به نحو احسن انجام شد.