لیست اخبار صفحه :236
تامز تاپ 11: درمان کلافه عروقی مغزی  (AVM) به روش گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در کشور

تامز تاپ 11: درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) به روش گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در کشور

درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) با روش گامانایف برای نخستین بار در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس با اشاره به روند پیشرفت بیمارستان یاس، درباره این موفقیت توضیح داد و گفت: اولین بیمار را پذیرش و با همکاری متخصصان نورواینترونشن، رادیوترا‌پی و جراحی اعصاب تحت آنژیوگرافی مغزی و سپس رادیوسرجری با استفاده از دستگاه گامانایف قرار دادیم. گزارش این موفقیت را در برنامه تامز تاپ ببینید.

دکتر قناعتی: خود را بدهکار مردم بدانیم تا بتوانیم گره گشای مشکلات آنان باشیم
دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی

دکتر قناعتی: خود را بدهکار مردم بدانیم تا بتوانیم گره گشای مشکلات آنان باشیم

دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی گفت: خود را بدهکار مردم بدانیم تا بتوانیم گره گشای مشکلات آنان باشیم.

دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی

دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی

دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی به منظور معرفی و اشاعه الگوهای اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی به همت دانشگاه علوم پزشکی‌ تهران و دانشگاه تهران به عنوان پیشگامان دانشگاه نسل چهارم و شرکت ملی صنایع پتروشیمی ۱ بهمن ۱۴۰۲ با حضور مقامات کشوری در سالن اجلاس سران برگزار شد.

تامز تک 11: دستاوردهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه بین الملل

تامز تک 11: دستاوردهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه بین الملل

دکتر محمدرضا آی عضو هیئت علمی گروه فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تامز تک به مزایای شرکت در نمایشگاه بین الملل اشاره کرد و گفت: اکثر محصولات دانشگاه «دانش بنیان نوع یک است و حضور در این نمایشگاه به ما کمک می کند که محصولاتمان را به مشتریان دانشگاه ها معرفی کنیم و از فرصتی که نمایشگاه در اختیارمان گذاشته استفاده کنیم و تجهیزاتمان را راحت تر به فروش برسانیم. دکتر حسین قدیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم گفت: خوشبختانه توانستیم بازخورد خوبی از بازدیدکنندگان در رابطه با سطح فناوری و میزان تاثیری که این محصولات می تواند در حوزه سلامت داشته باشد دریافت کنیم.

  دکتر قناعتی: برای بهره مندی از مزایای هوش مصنوعی در آینده باید از هم‌اکنون  برنامه‌ریزی کرد
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: برای بهره مندی از مزایای هوش مصنوعی در آینده باید از هم‌اکنون برنامه‌ریزی کرد

دکتر قناعتی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از بررسی موضوعات روز دانشگاه گفت: برای بهره مندی از مزایای هوش مصنوعی در آینده باید از هم‌اکنون برنامه‌ریزی کرد.

تامز اج 12 : همه گیری کوید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران
بررسی یک مقاله با دوازده طرح تحقیقاتی

تامز اج 12 : همه گیری کوید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران

دکتر امیر حسین تکیان مدیر گروه سلامت جهانی، استاد گروه مدیریت ،سیاست گذاری واقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان مقاله خود را همه گیری کووید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران معرفی کرد و گفت: این مقاله زایشی که جوانه طراحی و‌انجام 12طرح تحقیقاتی را سبب شد، تاکنون بیش از 360 بار مورد استناد قرار گرفته است. دکتر تکیان در ادامه توضیح داد در اوایل همه گیری کوید 19 با موارد ناشناخته پرشماری مواجه بودیم و به این منظور یک مطالعه تطبیقی انجام دادیم و با توجه به شرایط کشور و مثلث سیاست گذاری سلامت، یک راهنمای سیاست تطبیقی تهیه کردیم که سیاستگذاری آگاه از شواهدرا برای برنامه ریزان و تصمیم سازان ایران و سایر کشورها تسهیل کند.