لیست اخبار صفحه :752
دکتر محمود هاشمی، توکل به خدا و داشتن علاقه و پشتکار را مهم‌ترین عامل موفقیت دانست
هجدهمین جشنواره ابن سینا 13 بهمن 95 برگزار می شود

دکتر محمود هاشمی، توکل به خدا و داشتن علاقه و پشتکار را مهم‌ترین عامل موفقیت دانست

روابط عمومی دانشگاه در آستانه برگزاری هجدهمین جشنواره ابن‌سینا که قرار است روز چهارشنبه 13 بهمن 95 در تالار ابن‌سینا برگزار شود، گفت‌وگو با برگزیدگان هفدهمین دوره را بازنشر می‌کند. مصاحبه با استاد گروه جراحی فک و صورت دانشگاه به‌عنوان برگزیده پيشكسوت آموزش پزشكي در هفدهمین جشنواره ابن‌سينا را در ادامه می‌خوانید.

گفت‌وگو با دکتر نخجوانی، برگزیده جایزه پیشکسوت آموزشی دانشگاه در جشنواره هفدهم ابن‌سینا
هجدهمین جشنواره ابن سینا 13 بهمن 95 برگزار می شود

گفت‌وگو با دکتر نخجوانی، برگزیده جایزه پیشکسوت آموزشی دانشگاه در جشنواره هفدهم ابن‌سینا

روابط عمومی دانشگاه در آستانه برگزاری هجدهمین جشنواره ابن‌سینا که قرار است روز چهارشنبه 13 بهمن 95 در تالار ابن‌سینا برگزار شود، گفت‌وگو با برگزیدگان هفدهمین دوره را بازنشر می‌کند. مصاحبه با دکتر منوچهر خان نخجوانی، عضو هیات علمی گروه داخلی بیمارستان امام خمینی (ره)، برگزيده جایزه پیشکسوت آموزشی دانشگاه در هفدهمین جشنواره ابن‌سينا را در ادامه می‌خوانید.

 کنگره بین‌المللی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها آغاز به‌کار کرد
توسعه طرح غربالگری 3 نوع سرطان در کشور

کنگره بین‌المللی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها آغاز به‌کار کرد

کنگره بین‌المللی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها به‌منظور بررسی تازه‌ترین دستاوردهای این حوزه از 9 بهمن ماه به مدت سه روز در سالن اجتماعات دانشگاه درحال برگزاری است.

نشست خبری کنگره بین‌المللی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها برگزار شد
ابتلای سالانه بیش از 100 هزار ایرانی به سرطان

نشست خبری کنگره بین‌المللی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها برگزار شد

کنگره بین‌المللی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها با شعار «همسویی و همگرایی پژوهش و اقدام» و با هدف ارائه تصویری واقعی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته و پژوهش‌های انجام‌شده در پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها از 9 بهمن ماه به مدت سه روز برگزار می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از  رتبه 18 جهانی ایران در تعداد مقالات و مستندات علمی خبر داد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از رتبه 18 جهانی ایران در تعداد مقالات و مستندات علمی خبر داد

دکتر ملک‌زاده با بیان اینکه ايران در سال 2016 ميلادی در تعداد مقالات و رتبه مقالات و مستندات علمی کشور در بانک اطلاعاتی Scopus رتبه 18 جهانی و اول منطقه را به دست آورده است، افزود: در این زمینه کشورهای دانمارک، روسيه، اتريش، تايوان، سنگاپور، رژيم صهيونيستی، ترکيه و مالزی بعد از ایران قرار گرفته‌اند.