برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا در مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض

به مناسبت روز جهانی غذا باهدف بهبود تغذیه و ارتقا میزان آگاهی جامعه و فرهنگ‌سازی برای مصرف مواد غذایی باکیفیت بالا جلسه آموزشی در مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض از واحدهای تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر جشنواره غذا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این برنامه که یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲ برگزار شد در ابتدا لیلا شیرزاده کارشناس تغذیه مرکز در خصوص اهمیت تغذیه صحیح و پیام روز جهانی غذا صحبت کرد و گفت: سازمان جهانی بهداشت، به‌منظور انتخاب صحیح و سالم مواد غذایی راهنماهای غذایی را به‌عنوان یک ابزار مناسب و قابل فهم برای آموزش تغذیه مردم جامعه ارائه کرده است. 
راهنماهای غذایی به‌عنوان یک ابزار آموزشی با پیشنهاد راهکار مناسب برای کمک به انتخاب درست مواد غذایی و درنهایت اصلاح رفتارهای غذایی می‌تواند به بالا بردن سطح سلامت و همچنین کاهش هزینه های ناشی از بیماری‌های مزمن مرتبط با تغذیه کمک نماید. راهنماهای غذایی با در نظر گرفتن تفاوت‌های فردی، متناسب بافرهنگ، عادات و ترجیحات غذایی و سواد تغذیه‌ای اقشار مختلف جامعه به حفظ تعادل و تأمین نیازهای تغذیه‌ای کمک کند.
وی بر شعار امسال روز جهانی غذا (۲۴ مهر) با عنوان " آب زندگی است، آب غذاست. هیچ‌کسی را محروم نکنید" تأکید کرد. 
در انتهای برنامه نیز با صبحانه سالمی از همکاران مرکز باغ فیض پذیرائی شد. 

 

زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب