برگزاری جشنواره غذای سالم در مرکز خدمات جامع سلامت شهری باغ فیض
شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با هدف فرهنگسازی استفاده از غذای سالم جشنواره غذا برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا، چهارشنبه 28 مهر 95 در مرکز باغ فیض به همت لیلا شیرزاد، کارشناس تغذیه مرکز و رؤیا غلامیان، سرپرست مرکز با حضور رابطین سلامت و کارکنان بهمنظور ترویج فرهنگ صحیح طبخ غذا برگزار شد.
لیلا شیرزاد کارشناس تغذیه مرکز در این جشنواره پس از داوری و جمعبندی امتیازات، برندگان این جشنواره را مشخص کرد.
این کارشناس در خصوص ملاک انتخاب غذای برتر و سالم اظهار داشت: غذاهایی که در آنها از مواد غذایی تازه، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتری استفادهشده باشد و در فرایند پخت آنها کمتر از روغن و نمک استفادهشده باشد و سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل ظاهری غذا نیز از ملاکهای انتخاب غذای برتر است.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز
ارسال به دوستان