برگزاری کلاس آموزشی توصیههای تغذیهای شیردهی در افراد با مزاجهای متفاوت بر اساس طب ایرانی
کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی توصیه تغذیهای شیردهی در افراد با مزاجهای سرد، تر، گرم و خشک بر اساس آموزههای طب ایرانی خبر داد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: مژگان بهروز، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 شیخ احمد کافی، فاطمه نظام و زهرا یوسفی، مراقبان سلامت پایگاه شماره 2 دادوش و آرزو عزیزیان، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 ابوذر، توصیه تغذیهای شیردهی در افراد با مزاجهای متفاوت را بر اساس آموزههای طب ایرانی آموزش دادند.
وی در ادامه افزود: شیر بهطور مستقیم به سیستم گوارشی مادر ربط دارد و توصیه اصلی ما در طب ایرانی اصلاح مزاج مادر است. مادری که مزاج گرم و خشک یا سرد و خشک دارد؛ احتمال دارد که حجم شیرش کم باشد. این افراد برای زیادشدن شیر باید خوراکیهای رطوبت زا مانند کاهو، لبنیات، شیر و غذاهایی مثل آش و سوپ مصرف کنند.
همچنین اگر مادر مزاج سرد و رطوبتی دارد و شیرش بیشازحد رقیق و درصد آب شیر او زیاد است، باید سردی جات و رطوبت زاهایی مانند ماست، دوغ و سالاد را کم کرده و بیشتر غذاهای کمحجم و پرانرژی مانند کباب، آبگوشت و حریره بادام مصرف کند.
ارسال به دوستان