صد و هفتمین نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا برگزار شد

صد و هفتمین نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا، طبق روال هر هفته شنبه 13 شهریور 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، در ابتدای جلسه به بیان آمار مراجعان بیمارستان در هشتادمین هفته بحران کووید پرداخته شد و در ادامه مینا نجفی، مدیر پرستاری بیمارستان، به بیان آماری از تعداد مراجعان درمانگاه تخصصی و عمل های انجام شده در هفته گذشته پرداخت و گفت: خوشبختانه از هفته گذشته بخش میزراه 2 از روز چهارشنبه بازگشایی شد و فعالیت خود را آغاز کرد. وی همچنین با اشاره به اینکه تعداد بیماران  بخش های کووید افول کرده است، افزود: اما بیماران در بخش های غیرکووید افزایش یافته اند.
سپس دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا گفت: با توجه به روند کاهشی مراجعه بیماران مبتلا به کرونا در این بازه زمانی، بهتر به نظر می رسد متناسب با آن بر افزایش تعداد تخت های بیماران غیر کرونایی و همچنین تعداد اعمال جراحی بیفزایم.
وی همچنین طی یک نتیجه گیری جمعی عنوان کرد: استراتژی بیمارستان در حال حاضر بازگشایی و عادی سازی بخش ها در حد توان است تا از ازدیاد بیماران غیر کرونایی در بخش اورژانس کاسته شود و سپس بر روند پذیرش مراجعان درمانگاه افزایش داده خواهد شد.
دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان، بیان داشت: به نظر من با توجه به ازدیاد بیماران غیر کرونایی در اورژانس و تبعات تعطیلات 2 هفته گذشته منطقی تر است روند افزایشی پذیرش درمانگاه الکتیو به تدریج انجام شود و تعداد پذیرش این هفته نیز همچون هفته گذشته باشد.
دکتر مهران ستوده نیا، متخصص طب اورژانس بیمارستان سینا گفت: با توجه به شرایطی کنونی پیش بینی می شود در یک هفته تا 10 روز آینده ممکن است با یک پیک گسترده مواجه شویم زیرا ویروس جهش یافته در داخل کشور موجود  است و همچنین هنوز با آن پیک تعطیلات 2 هفته گذشته برخورد نکرده ایم. به نظر می رسد این شرایط زیاد پایدار نباشد. البته واکسیناسیون با سرعت بالا می تواند تا اندازه ای از تاثیرات شیوع بیماری بکاهد.
ولی اگر واکسیناسیون با سرعت آهسته انجام شود مجدد با جهش ویروس مواجه خواهیم بود.
دکتر اتابک نجفی، رئیس بخش های ای سی یو بیمارستان نیز ضمن بیان گزارشی از وضعیت ای سی یوها گفت: باید توجه داشته باشیم که این امکان وجود دارد که در هفته های آتی با روند افزایشی شیوع بیماری مواجه شویم.
مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان از راه اندازی دستگاه جدید تصفیه کننده هوا در روزهای آتی خبر داد و تصریح کرد: تانک های اکسیژن ساز بیمارستان هر 3 روز یکبار شارژ می شود و از لحاظ اکسیژن رسانی با مشکلی مواجه نیستیم. وی همچنین از دکتر نجم الدین در مدیریت بهینه و مطلوب منابع سرم بیمارستان، قدردانی کرد.
دکتر فرهاد نجم الدین، رئیس بخش دارویی بیمارستان نیز به بیان گزارشی از روند تخصیص دارو رمدسیویر به بیماران مبتلا به کرونا پرداخت.
همچنین در این نشست دکتر محمدرضا قینی، معاون آموزشی، دکتر آذرحدادی، استاد بیماری های عفونی و گرمسیری، دکتر مرضیه پازوکی، فوق تخصص بیماری های تنفسی و ریه، دکتر احمد سلیم زاده، رئیس بخش داخلی به بیان نظرات خود پرداختند.



رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب