نود و هشتمین نشست کمیته بحران کووید19 بیمارستان سینا برگزار شد

نود و هشتمین، کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا، طبق روال هر هفته، شنبه 12 تیرماه سال 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، در ابتدای نشست به ارائه آمار بیماران مبتلا به کووید هفته گذشته بیمارستان سینا پرداخته شد و در ادامه سوریا بابایی، مدیر پرستاری بیمارستان، ضمن بیان گزارشی از روند اعمال جراحی و ویزیت بیماران در درمانگاه تخصصی گفت: در هفته گذشته با افزایش تعداد بیماران  مبتلا به کووید برای رسیدگی بیشتر به آنان  بر تعداد تخت های اورژانس کووید افزوده شد و بیماران بخش ارتوپدی نیز به بخش های دیگر انتقال داده شدند تا این بخش برای بیماران مبتلا به کووید مورد استفاده قرار گیرد. در حال حاضر 3 بخش ویژه بیماران کووید در نظر گرفته شده است.
دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان نیز بیان داشت: با توجه به شرایط موجود و افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید و نیاز این بیماران به بخش ای سی یو، باید در ظرفیت ای سی یو بیمارستان به نفع بیماران مبتلا به کووید تغییراتی ایجاد شود و قطعا تعداد بخش، ویژه این بیماران نیز باید افزایش یابد.
دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا گفت: با افزایش تعداد بیماران مبتلا، بیمارستان سینا صادقانه و به سرعت وارد عمل شد و در حال حاضر 117 تخت این مرکز به بیماران مبتلا به کووید اختصاص داده شده است. بیمارستان سینا از دیگر بیمارستان های سطح دانشگاه با توجه به اینکه یک مرکز درمانی چند تخصصی و ترومایی است، میزان تخت و ارائه خدمات بیشتری را برای این بیماران در نظر گرفته است. و این مساله نشئت گرفته از دلسوزی و تعهد استادان و پرستاران این مرکز است که در شرایط بحرانی همیشه حاضر به ارائه خدمت هستند. ولی در این خصوص باید رایزنی های لازم با معاونت درمان دانشگاه انجام پذیرد تا برای هر بیمارستان، ظرفیت های لازم پذیرش بیماران مبتلا به کووید، به صورت مجدد در نظر گرفته شود تا از میزان پذیرش بیماران در این مرکز کاسته شود.
دکتر مهران ستوده نیا، متخصص طب اورژانس بیمارستان سینا نیز بیان داشت: با افزایش ورودی بیماران مبتلا به کووید در این هفته، میزان تخت های بیماران  اورژانس کووید بیمارستان افزود شد در حالی که اورژانس این مرکز هیچ وقفه ای در پذیرش بیماران غیر کووید ندارد و همچون گذشته به آنان خدمات درمانی لازم را ارائه می دهد. ما در حال حاضر در لبه اشباع در اورژانس بیمارستان در حال حرکت هستیم و اگر دیگر بیمارستان ها بر ظرفیت پذیرش بیماران مبتلا به کووید خود نیفزایند مسلما باری بسیار سنگین بر دوش همکاران ما ایجاد خواهد شد.
دکتر مرضیه پازوکی، فوق تخصص ریه و بیماری های تنفسی گفت: با توجه به اینکه میزان سرایت کووید دلتا بسیار زیاد است و حتی دیده شده افرادی که واکسینه شدن، مبتلا شده اند، لازم است تمامی شیوه نامه های بهداشتی و زدن ماسک به شدت رعایت شود.
دکتر آذر حدادی، استاد عفونی بیمارستان سینا نیز بیان داشت: با توجه به اینکه به هیچ واکسنی نمی توان اعتماد کرد زیرا ایمنی صد درصدی را ایجاد نمی کنند کما اینکه در افرادی که دو دوز واکسن خود را دریافت کرده اند دیده شده مجدد مبتلا شده اند رعایت شیوه نامه ها الزامی است.

رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *